După Marcel Pavel, Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu, toți confirmați pozitiv pentru Coronavirus, o altă vedetă este răpusă de virusul chinezesc.

Alina Pușcaș, prezentatoare TV, a fost și ea confirmată pozitiv în urma testării pentru Coronavirus. Vedeta este distrusă de această veste, întrucât trebuia își făcea planuri de nuntă, care ar fi urmat să aibă loc în următoarea perioadă.

Din aceeași echipă face parte și actorul Toto Dumitrescu, fiul celebrului fotbalist Ilie Dumitrescu. Din păcate și Toto s-a îmbolnăvit de Coronavirus și acum se află internat la spitalul „Matei Balș” din Capitală.

Acesta ar fi luat virusul de la Marcel Pavel, în timpul filmărilor din cadrul emisiunii unde participa și el. La radul ei, Alina Pușcaș a declarat că a fost infectată cu COVID-19.

Alina Pușcaș a explicat însă că este asimptomatică, și că se află acum internată la spitalul militar mobil din Otopeni.

„Trebuie să recunosc că sunt foarte fericită că am venit aici și nu m-am dus în altă parte, chiar dacă dragii mei colegi, o parte din ei, cei care sunt confirmați cu acest nemilos virus, sunt la Matei Balș.

Eu am preferat să vin aici. De ce credeți? Eu sunt într-un cort, într-un cort militar foarte comod, nimic de zis, la 3 metri de ușa cortului, unde se vede pădurea, ciripesc păsărelele, este liniște, este frumos, sunt optimistă.

După cum se vede, sunt și eu pozitivă ca atitudine, nu numai ca rezultat. Țin să fac această declarație pentru că este prima declarație pe care eu o voi lansa, pentru că da, trebuie să recunosc, am făcut testul ieri și am fost confirmată: sunt pozitivă.

Sunt pozitivă cu acest nemilos COVID-19 care, se pare, a fost cu mine foarte simpatic, pentru că nu mi-a oferit nici măcar un simptom”, a declarat Alina.

Vedeta ar fi trebuit să facă nuntă în următoarea perioadă, dar iată că va fi nevoită să o amâne, scrie Tabu.ro.