Evenimentul Zilei > Actualitate > Acum poate răsufla ușurată! Vedeta a obținut ordin de restricție împotriva fostului manager
Acum poate răsufla ușurată! Vedeta a obținut ordin de restricție împotriva fostului manager

Acum poate răsufla ușurată! Vedeta a obținut ordin de restricție împotriva fostului manager

Cântăreața pop, Britney Spears, poate răsufla acum ușurată. Solista de 37 de ani a obținut un ordin de restricție permanentă timp de 5 ani împotriva fostului său manager, Sam Lutfi.

Solista a cerut în instanță un ordin de restricție după ce bărbatul a trimis mai multe mesaje de amenințare mamei sale, Lynne Spears, 64 de ani.

Instanța a decis ca Lutfi să nu se apropie la cel puțin 200 de metri de Britney, părinții ei și cei doi copii ai săi, Sean Preston, 13 ani, și Jayden James, 12 ani.

În tribunalele din California, de obicei un ordin de restricționare nu durează decât 5 ani. Decizia juridică a venit la o lună după ce lui Britney i s-a acordat un ordin temporar de restricționare împotriva lui Lutfi, pentru a preveni vătămările viitoare și alte traume psihologice.

Sam Lutfi a început să-i hărțuiască pe Britney și pe membrii familiei sale la începutul anului. Potrivit avocaților solistei, el a trimis mesaje de amenințare la adresa familiei Spears.

În plus, Lutfi a criticat-o pe mama lui Britney, Lynne Spears, că nu se implică în viaţa artistei şi nu ia decizii cu privire la tratamentul psihiatric al acesteia. De asemenea, fostul manager al vedetei a mai susținut că va face publice numeroase obiecte personale ale acesteia. Sam Lutfi și Britney Spears au fost apropiați în anii 2000.

„Actele de răzbunare, mita și răspândirea informații negative, au un efect negativ asupra ei. Ordinul de restricție va fi benefic pentru sănătatea mintală a lui Britney Spears” au precizat avocații artistei, potrivit thesun.co.uk