Evenimentul Zilei > Actualitate > VEDETA care ŞOCAT internetul. Cu ce se ocupă când APUNE SOARELE. Rudele NU au putut suporta RUŞINEA şi au EXILAT-O – GALERIE
VEDETA care ŞOCAT internetul. Cu ce se ocupă când APUNE SOARELE. Rudele NU au putut suporta RUŞINEA şi au EXILAT-O – GALERIE

VEDETA care ŞOCAT internetul. Cu ce se ocupă când APUNE SOARELE. Rudele NU au putut suporta RUŞINEA şi au EXILAT-O – GALERIE

Nu este singură în această industrie. Vedeta şi-a început activitatea acum câţiva ani, dar totul a ajuns pe culmi nebănuite.

Are un trup de invidiat şi este conştientă de acest aspect. Vedeta, Daniella Lucas, a ştiut cum să profite de naivitatea publicului şi să-şi facă reclamă pe Instagram.

În scurt timp a ajuns o senzaţie pe internet, iar lumea o adoră. Nu ştim sigur dacă ceea ce adoră la ea este zâmbetul larg sau doar formele pe care le expună într-o indecenţă captivantă pe conturile sale de pe reţelele de socialiazare.

Cert este că bărbaţii au luat-o razna, foarte mulţi certându-se cu nevestele, deoarece aveau ca imagine de fundal la telefon chiar o poză cu Daniella.

Galeria foto cuprinde o mare parte din activitatea nocturnă a vedetei. Care sunt locurile, dar mai ales poziţiile în care îi place să pozeze veţi descoperi în galerie.

Sursă: The Chive

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.