Evenimentul Zilei > Actualitate > Vedetă din România, probleme grave după sarcină: „Erau însângerați…”
Vedetă din România, probleme grave după sarcină: „Erau însângerați…”

Vedetă din România, probleme grave după sarcină: „Erau însângerați…”

Christina Ich a făcut  mărturii cutremurătoare despre momentele în care l-a alăptat pe bebelușul ei, Noah Alexandru.

Christina Ich s-a confruntat cu probleme delicate la scurt timp după ce a început să își alăpteze micul prinț. Ea a povestit într-o filmare că avea sânii însângerați, scrie Cancan.

În timpul mărturisirilor cutremurătoare, vedeta a mai spus că nu e deloc de acord cu alăptatul în public și nici cu postarea unor fotografii realizare în acest proces… ea și-a motivat părerea susținând că este mult prea intim pentru a fi urcat pe Internet.

„E foarte important să alăptezi, dar să alăptezi doar dacă ai un stil de viață sănătos. Nu te apuci să mănânci tot felul și să alăptezi, pentru că eu cred că acesta e motivul principal pentru care apar colicii. Foarte important acel colostru de dat la copil.

Sunt de acord cu alăptatul atât timp cât ai lapte. Nu sunt de acord să-ți postezi sânul pe Internet. Asta nu sunt de acord… mi se pare foarte intim. E ca și cum ți-ai arăta fix zona intimă pe Internet. Pentru mine e același lucru.

Nu ai cum să faci așa ceva, chiar dacă este foarte frumos și este un sentiment deosebit pentru unele, pe mine mă doare de mor. Sânii mei erau însângerați. Dacă ești masochistă îți place foarte mult, dacă ești om normal și ai minimum de sensibilitate nu are cum să-ți placă, dar pentru fiul tău faci orice”, a spus logodnica lui Alexandru Pițurcă într-o filmare urcată pe Instagram Stories.