Evenimentul Zilei > Actualitate > Vedetă de la noi RUPE TĂCEREA în legătură cu Boureanu: „Un bețiv cu apucături violente”
Vedetă de la noi RUPE TĂCEREA în legătură cu Boureanu: „Un bețiv cu apucături violente”

Vedetă de la noi RUPE TĂCEREA în legătură cu Boureanu: „Un bețiv cu apucături violente”

O vedetă de la noi rupe tăcerea în legătură cu fostul deputat Cristian Boureanu și scandalul monstru în care a fost implicat pe 10 iunie.

Mara Bănică declara într-o postare pe FacebookBoureanu este „un beţiv cu state vechi şi apucături violente” 

„Văd cu stupoare cum Boureanu, din arest, le face plângere penală poliţiştilor. Pe motiv că îl dor dinții. Tot postăm, noi, ăştia cunoscuţi, că vrem o ţară că afară. Păi afară Poliţia e respectată, nu e înjurată, scuipată. Afară, la un control de rutină în New Jersey, acum 20 de ani, m-au pus cu mâinile la cap pe capotă maşinii. La un control de rutină, repet!”, scrie Mara Bănică.

„La noi, un turc beat omoară un poliţist de la rutieră. I se spunea Dulăul. A lăsat o familie în urmă. Câteva luni mai târziu, un evreu drogat de 25 de ani, deprimat din dragoste, ameninţă că va calcă cu maşină poliţiştii care l au oprit în trafic. Alaltăieri, golanul de Boureanu, un beţiv cu state vechi şi apucături violente mega cunoscute, loveşte un poliţist care nici măcar nu-l oprise pe el. Astăzi, are tupeul să spună că tot el e victima! Incredibil”, mai scrie vedeta pe Facebook.

„Eu personal mă tem să-l întâlnesc pe Boureanu beat vreodată după postarea asta. De fapt, şi treaz mă tem să-l întâlnesc! Consider că Poliţia Română a ieşit mega demnă la faza asta. Astfel de indivizi nu trebuie să trăiască în colectivităţi. Şi dacă mai sunt oameni care gândesc că mine, share! Da, vreau o ţară că afară! ”, a scris Mara Bănică pe pagină să de Facebook.