Evenimentul Zilei > Monden > Vecinii protestează degeaba. David și Victoria Beckham își continuă construcțiile la conacul de 6 milioane de lire
Vecinii protestează degeaba. David și Victoria Beckham își continuă construcțiile la conacul de 6 milioane de lire

Vecinii protestează degeaba. David și Victoria Beckham își continuă construcțiile la conacul de 6 milioane de lire

Vecinii protestează, David și Victoria Beckham își văd de treabă și continuă planurile d extinere a moșiei lor din Cotswolds. David și Victoria Beckham și-au dezvăluit ultimele planuri de a-și dezvolta casa de 6 milioane de lire sterline.

Vecinii protestează, David și Victoria Beckham își văd de treabă și continuă planurile de extindere a moșiei lor din Cotswolds. David și Victoria Beckham și-au dezvăluit ultimele planuri de a-și dezvolta casa de 6 milioane de lire sterline.

Vor să construiască un spațiu pentru flota lor de tractoare și mașini de tuns iarba. Asta pentru că noua lor pasiune e grădinăritul și s-au dotat cu o grămadă de utilaje. Legenda fotbalului, în vârstă de 46 de ani, și fosta Spice Girl, în vârstă de 47 de ani, au prezentat planurile Consiliului de district West Oxfordshire la începutul acestei luni.

Magazia de mașini de grădină propusă trebuie utilizată numai în asociere cu casa principală de locuit. Va servi drept spațiu de depozitare de mașini pentru tractoare, mașini de tuns iarba și alte mașini necesare pentru administrarea grădinii și a terenurilor, inclusiv câmpurile adiacente pe care proprietarii le-au închiriat de la proprietatea Great Tew” – se arată în planul de design.

Anexa în suprafață de 55,8 metri pătrați va fi de un design tradițional și protejată de vecini prin intermediul unui gard viu. Clădirea va avea, de asemenea, un birou, dacă soțul David trebuie să lucreze în liniște pentru noul său club de fotbal american Inter Miami sau dacă Victoria trebuie să-și aloce timpul mărcii ei de modă de milioane de lire sterline.

Ce le reproșează vecinii soților Beckham

Beckham-ii vor să mărească și lacul de pe proprietate. Asta i-a scos din minți pe vecini. „Trebuie să obiectez în termenii cei mai puternici la această nouă propunere. Am fost un oponent al planului inițial și preocupările mele au fost ignorate. Cred că planul lor de a mări lacul ar putea crește considerabil șansele de inundații în zonă”, a reclamat Sue Jones, care a locuit în zonă pentru cea mai mare parte a vieții sale

Și alți vecini s-au opus. Alți locuitori au numit dezvoltarea imobiliară a Beckham-ilor „urâtă”, „monstruoasă” și „nepotrivită” cu zona elegantă. Michael Douglas a acuzat cuplul pentru „încercarea de a aduce suburbiile la țară”. El a adăugat: „Dacă ar fi dorit tot ceea ce au solicitat, de ce să nu găsească o moșie suficient de mare pentru a găzdui toate acestea”.

Construiesc un lac cu insulă

În declarația de proiectare David Beckham a explicat că lacul va fi înconjurat de zeci de diferite tipuri plante. Va avea iarbă, flori sălbatice, arbuști, tufișuri și copaci. Cuplul a primit permisiunea de a crea luciul de apă de 2.976 de metri pătrați în august, dimensiunea fiind aproape dublă față de cea inițială. Recent, ei au stârnit controverse, obținând și permisiunea pentru o cramă masivă de vin. Aceasta ar putea adăposti mai mult de 7.000 de sticle.

Cei doi vor și să construiască o insulă în mijloc. Se pare că, totuși, pot termina construcția. Ofițerul adjunct pentru biodiversitate din West Oxfordshire District Council a aprobat ultimele planuri. Familia nu va avea voie să folosească bărci cu motor, relatează The Sun.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail