Evenimentul Zilei > Actualitate > VASLUI. L-a bătut măr şi i-a omorât caprele cu Jeep-ul
VASLUI. L-a bătut măr şi i-a omorât caprele cu Jeep-ul

VASLUI. L-a bătut măr şi i-a omorât caprele cu Jeep-ul

Vasilică Manolache, un adolescent în varsta de 17 ani, din satul Hârşova, judeţul Vaslui, s-a pricopsit cu o bataie soră cu moartea

Tânărul a mâncat bătaie după ce a intrat cu caprele de care avea grijă pe terenul lui Ciprian Chirila, patronul depozitului de materiale de construcţii din comuna Laza. Acesta i-a reproşat adolescentului ca a intrat pe terenul lui, apoi a inceput sa-l loveasca cu pumnii si picioarele, informează colegii de la ziarul vasluian Vremea Nouă. Zdravăn bătut, Vasilică a luat-o la fuga pe dealurile Râşniţei, spre casă. In timp ce alerga şi-a sunat tatal, rugându-l să-i iasa in drum, pentru că cineva vrea sa-l omoare.

Patronul depozitului de construcţii nu s-a lasat însă cu una cu două. S-a urcat la volanul maşinii de teren şi a pornit în urmarirea adolescentului, omorându-i cu bolidul mai multe capre. L-a ajuns după cateva sute de metri, l-a luat din nou la bătaie, lovindu-l cu picioarele în cap, apoi l-a abandonat într-o balta de sange. Ajuns la faţa locului, tatăl lui Vasilica şi-a găsit copilul aproape inconştient. Transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, tanarul a fost supus mai multor investigaţii. Mai mulţi martori spun că patronul depozitului de construcţii era in stare avansată de ebrietate în momentul incidentului.