"Avem parlamentari cu multă experienţă, care şi-au făcut datoria în Parlamentul European, avem şi colegi mai tineri cu care organizaţiile judeţene doresc să vină pe listă. Un punct de vedere personal, pentru când o să-l discutăm în colegiul director, eu cred că domnul Stolojan ar putea deschide lista PDL, aşa cum a făcut-o şi acum cinci ani de zile. E un parlamentar care şi-a făcut foarte bine datoria. Când dau exemple, unii s-ar putea supăra. Nu pot să nu-i evidenţiez pe Monica Macovei, pe Traian Ungureanu, pe Marian-Jean Marinescu", a precizat Vasile Blaga, adăugând că o decizie va fi luată luna viitoare.

Liderul PDL a mai declarat că organizaţiile judeţene şi-au desemnat candidaţii şi că nu mai sunt aceiaşi candidaţi de la alegerile europarlamentare din 2009.

Vasile Blaga a precizat că, dacă cele două scrutine nu s-ar fi suprapus, ar fi îndemnat electoratul PDL să nu participe la referenduml de modificare a Constituţiei. "O să-i încurajăm să voteze împotrivă", a conchis democrat-liberalul.

Te-ar putea interesa și: