Evenimentul Zilei > Justitie > VÂNĂTOR DUBIOS. „Captura” de la percheziții- armă adusă din afară, 10 ceasuri furate capete de vânat
VÂNĂTOR DUBIOS. „Captura” de la percheziții- armă adusă din afară, 10 ceasuri furate capete de vânat

VÂNĂTOR DUBIOS. „Captura” de la percheziții- armă adusă din afară, 10 ceasuri furate capete de vânat

Un teleormănean este cercetat de polițiști și trebuie să dea socoteală pentru o armă adusă ilegal din afară, 10 ceasuri furate din alte țări dar și pentru alte obiecte suspecte găsite, ieri, la percheziție.

Acțiunea polițiștilor Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, din Inspectoratul General al Poliției Române a vizat trei percheziţii în orașul Roşiori de Vede şi localitatea Zâmbreasca, județul Teleorman.

Anchetatorii aveau informații că un bărbat de 29 de ani organiza partide ilegale de vânătoare dar și că ar fi adus o armă din afară pe care nu a declarat-o autorităților.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, carne și carcase provenite de la vânatul braconat, un proiector şi cabluri, folosite pe timp de noapte.

De asemenea, au fost depistați și indisponibilizați 6 ogari, câini interzişi a fi folosiţi la vânătoare, care ar fi fost utilizați la braconarea animalelor.

Totodată, au fost confiscate 10 ceasuri, cu privire la care există indicii că ar proveni din furturi, comise în state din Uniunea Europeană.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale a celui în cauză.