Evenimentul Zilei > Monden > Vali Vijelie, concert de manele pe o plajă exotică. Cum sfidează artistul pandemia
Vali Vijelie, concert de manele pe o plajă exotică. Cum sfidează artistul pandemia

Vali Vijelie, concert de manele pe o plajă exotică. Cum sfidează artistul pandemia

Cunoscutul cântăreț Vali Vijelie a dat un concert de manele pe o plajă exotică din străinătate, unde a dansat alături de toți prietenii săi.

Vali Vijelie sfidează pandemia de Covid-19 și petrece alături de prietenii săi pe o plajă exotică din Zanzibar, unde a dat și un concert de manele.

Pentru a scăpa de frigul din România, celebrul artist și-a adunat toți prietenii și a „fugit din țară”.

Vestitul cântăreț a postat imagini chiar și din aeroport. Nu părea să îi fie frică de Coronavirus. Vali Vijelie nu purta mască în aeroport.

Nici prietenii săi nu purtau, sau cel puțin nu toți.

vali vijelie plaja exotica

Sursă foto: captură video Facebook Vali Vijelie

Așa cum știu toți fanii săi, cântărețul de manele este foarte atașat de familie și o consideră cea mai importantă parte a vieții sale. A ținut să menționeze acest aspect încă din lobby-ul aeroportului Otopeni, când, într-un videoclip de pe Facebook, și-a prezentat și amicii cu care pleca.

Într-o notă de ironie, artistul își laudă prietenii pentru că și-au luat soțiile cu ei în vacanță, „pentru a le distra”.

Vali Vijelie, concert de manele pe o plajă exotică din Zanzibar

Așa cum ne-a obișnuit, Vali Vijelie este mereu în centrul atenției. Artistul nu se ferește să-i distreze pe cei cu care călătorește. De asemenea, în videoclipul postat pe rețeaua de socializare apar și localnicii care dansează pe muzica sa.

Îmbrăcat cu un șort de baie și un tricou alb, Vali Vijelie a susținut un concert de manele ca la carte.

A cântat și a dansat odată cu „oaspeții” săi. Nu a ratat ocazia de a se mândri pe Facebook cu vacanța sa.

A postat nu unul, ci mai multe clipuri video din Zanzibar. Ba chiar mai mult decât atât, în dreptul unui videoclip acesta a scris: „#vacanza #zanzibar #ocean #2021 #edebine #valivijelie #vacaztacuprieteni”. 

Manelistul s-a filmat în timp ce stă pe plajă și dansează cu mai multe persoane. Bineînțeles, masca nu există la niciunul dintre ei, probabil restricțiile fiind mai „lejere” pe insula exotică.

„E petrecere mare”, a scris artistului în dreptul videoclipului de pe plajă.