Văduva Neagră: ȘAPTE bărbați a ASASINAT ca să le ia AVERILE!

Văduva Neagră: ȘAPTE bărbați a ASASINAT ca să le ia AVERILE!

O japoneză de 67 de ani este bănuită că și-a otrăvit cu cianură al patrulea soț. Acesta este al șaptelea dintre bărbații din viața ei care moare în condiții misterioase.

Chisako Kakeshi și soțul ei, Isao Kakeshi, trăiau în Muko, o localitate de la periferia Kyoto.În decembrie 2013, după numai două luni de căsnicie, Isao moare în spital. Anchetatorii au descoperit la autopsie urme de cianură în sânge. Se pare că Chisako este o Văduvă Neagră.

Ea a fost arestată miercuri, scrie Japan Times. Odată cu trecerea anilor și moartea bărbaților din viața ei, Chisako a ajuns să moștenească o avere de 800 de milioane de yeni, adică 5,5 milioane de euro.

Ultima afacere datează din decembrie 2013. Soțul ei, Isao Kakeshi, se îmbolnăvește subit după două luni de căsătorie. Moare la spital, iar autopsia relevă urme de cianură în sânge. Ancheta care se deschide va scoate la lumin trecutul sinistru al lui Chisako.

Ne puteți urmări și pe Google News

ȘAPTE BĂRBAȚI MOR ÎN CONDIȚII STRANII

Cea pe care astăzi toată Japonia o numește Văduva Neagră și-a început activitățile macabre în 1994. Primul ei soț, foarte bogat, moare la 54 de ani în circumstanțe ciudate. Din acel moment, Chisako nu a încetat să flirteze cu moartea.

În 2006, noul ei soț, întâlnit prin intermediul unei agenții matrimoniale, sucombă la 89 de ani, în urma unui atac cerebral. Același sfârșit tragic îl au al treilea soț și un amant, în 2008. În 2012, logodnicul ei moare prăbușindu-se de pe motocicletă. Urme de cianură s-au descoperit și în sângele lui. În fine, cu trei luni înainte de ultimul ei soț, japoneza în vârstă de 67 de ani trăia cu un alt bărbat, de 75 de ani. Și el s-a îmbolnăvit subit la ieșirea de la restaurant și a murit.

Arestată miercuri pentru arestarea lui Isao Kakeshi, ultimul ei soț, Văduva Neagră neagă toate acuzațiile.

„Nu mi-am ucis nici soțul, nici pe altcineva. Nici măcar nu știu cum se face o crimă. Cianura nu știu de unde provine. Aș vrea din toată inima să aflu”, a declarat Chisako pentru TV Asahi.

Anchetatorii susțin că motivul crimelor în serie ar fi fost banii. Cercetările continuă pentru a determina dacă ea a avut un rol și în celelalte șase decese.

DOUĂ VĂDUVE NEGRE AȘTEAPTĂ SĂ FIE JUDECATE ÎN JAPONIA

Alte două afaceri cu Văduve Negre așteaptă să fie tranșate în instanțele din Japonia, amintește The Independent. Presa le-a poreclit așa, deoarece comportamentul lor ar aminti de cel al unei specii de păianjen, cunoscută pentru că femela își devoră masculul după împreunare.

În 2012, Kanae Kijima a fost condamnată la moarte prin spânzurare pentru că a ucis trei bărbați. I-a intoxicat cu monoxid de carbon după ce i-a adormit cu ajutorul somniferelor. Acum, Kanae așteaptă sentința apelului.

Al doilea caz este cel al lui Miyuki Ueta, o barmaniță. Și ea a fost condamnată la moarte pentru asasinarea a patru bărbați. Dosarul cu recursul își așteaptă rândul la Curtea Supremă.