Evenimentul Zilei > Actualitate > Cea mai URIAŞĂ vacă a scăpat de ABATOR. Video în articol
Cea mai URIAŞĂ vacă a scăpat de ABATOR. Video în articol

Cea mai URIAŞĂ vacă a scăpat de ABATOR. Video în articol

O vacă ultra-masivă numită Knickers a fost considerată prea mare pentru a fi consumată. Nu vrei să te cerți cu această bestie, spun cei care o îngrijesc. Knickers are 7 ani şi este considerată cea mai mare vacă din Australia.

O vacă australiană numită Knickers a fost scutită de abator din cauza dimensiunilor sale foarte mari. Vaca gigantică provine dintr-o fermă din orașul Myalup din vestul Australiei și a fost salvată recent de la tăiere datorită dimensiunilor sale: este de aproape doi metri înălțime și cântărește peste o tonă.

"A fost prea mare pentru a intra în lanțul fabricii de prelucrat carnea la export", a declarat Geoff Pearson, proprietarul abatorului Australian Broadcasting Corporation (ABC). Potrivit lui Pearson, vaca are o înălțime de 1,94 metri și cântărește aproximativ 1400 de kilograme, dublu față de  vacile de lapte și cu aproximativ 50 de centimetri mai mare.  "Era prea grea. Nu aș putea să mișc vaca în  unitate de procesare. Cred că va trăi fericit pentru totdeauna".

Dimensiunile sale enorme – la numai trei centimetri de recordul mondial Guinness au salvat-o de la moarte, a spus proprietarul. Nimeni nu a cumpărat-o pentru sacrificare la o licitație luna trecută, deoarece potențialii cumpărători au spus că nu au cum să o proceseze.

Vaca Knickers a atras admiraţie la nivel mondial după ce știrile locale au povestit despre ea iar imaginile cu vaca vedetă au devenit virale pe social media. VIDEO: