„Faptul că partidul PLUS a lui Cioloș a fost înființat de fiul unui fost torționar comunist, prin firma condusă de acesta, poate să pară o coincidență. Nu sunt vinovați copiii de păcatele părinților. Când înscă coincidențele apar în mod repetat și la conducerea PLUS și la conducerea USR, începe să se contureze imaginea de ansamblu, în care o reșea de oameni din vechile structuri își împing în față copii”, scriu jurnaliștii de la România TV.
 
USR ŞI PLUS, INFILTRATE DE SERVICII. LISTA DOVEZILOR, AICI
 
Dacian Cioloș „este nepot de vară a lui Virgin Ardelean (mama lui Cioloș este verișoară de gradul al doilea cu Ardelean), fostul șef al DGIPI.”, mai scriu jurnaliștii de la România TV.
 
În acest context, amintim că jurnaliștii de la Gazeta de Cluj au dezvăluit secretele bine ascunse ale „onestului” Dacian Cioloș, care, conform documentelor prezentate, a fost un ultranaționalist extremist școlit pe băncile PUNR!
 
„”Trădători de neam şi ţară”, aşa se spunea mai demult. Astăzi, trădătorii sunt mulți și doresc subminarea României, punând chiar umărul la sabotarea țării ce i-a crescut. În mod cert, un astfel de exemplu este Dacian Julien Cioloș care ne-a arătat în repetate rânduri că nu se comportă ca și un cetățean al României. Chiar dacă fostul premier, livrat din afara României, a avut grijă să ne prezinte un CV impresionant etalându-și studiile, activitățile profesionale și competențele, Gazeta de Cluj dezvăluie secretele bine ascunse ale ”onestului” și oportunistului Dacian Julien Cioloș. Cândva, un ultranaționalist extremist, școlit pe băncile PUNR!”.
 
Un timișorean demontează cu facsimile afirmațiile false făcute de fostul premier tehnocrat Dacian Cioloș. Timișoreanul Alin Gorșcovoz a publicat, astăzi, pe pagina sa de Facebook mai multe documente care-l contrazic pe Dacian Cioloș și demonstrează că a deținut o funcție de conducere în cadrul PUNR.
 
”Când timpul mi-a permis am „săpat” în arhiva politică personală (în care păstrez documente cu o vechime de aproape 30 de ani ce atestă „aventurile mele politice „) și pot să vă spun următoarele: Dacian Ciolos a fost membru al PUNR..nu știu dacă are semnată sau nu o adeziune ..Nu știu dacă a avut carnet de partid sau a plătit vreun leu cotizație.. dar știu că în iulie 1995 era președintele organizației de tineret al PUNR calitate în care a participat la Conferința Națională de la București la care am participat și eu..în plus, acesta făcea parte din Biroul Executiv Central ( Capitolul B poziția 11)..era practic imposibil să faci parte din structura de conducere națională a unui partid fără a fi membru în acel partid.”, a scris Alin Gorșcovoz.
 
Sursa foto: b1.ro

 

Te-ar putea interesa și: