Evenimentul Zilei > Politica > USR București are un nou președinte. Claudiu Năsui a fost ales după trei zile
USR București are un nou președinte. Claudiu Năsui a fost ales după trei zile

USR București are un nou președinte. Claudiu Năsui a fost ales după trei zile

Deputatul USR Claudiu Năsui a fost ales preşedinte al organizației USR București, în urma alegerilor desfăşurate pe parcursul a trei zile.

Deputatul Năsui a obţinut 50,40% din voturi, fiind urmat de Cristian Seidler cu 38% şi Bogdan Stroe cu 5,9%. Votul s-a desfășurat on-line, pe parcursul a trei zile, numărul voturi valabil exprimate fiind de 1.102.

În afară de Claudiu Năsui, din conducerea USR București vor mai face parte Cristina Prună, Silvia Dinică, Denisa Neagu, Gabriel Waspuch, Anton Cupcea, Florina Presadă, Manuela Mureșean, Alin Arsu, Stelian Ene, Florin Pop, Ciprian Mandici, Tudor Pop, Andrei Gudu, Adrian Stroe precum și președinții celor 6 organizații de sector.

În acest mandat, Claudiu Năsui și colegii săi vor trebui să rezolve conflictele mocnite din cadrul Alianței USR -PLUS și să aducă armonia între cele două partide.

Alegerile pentru noua conducere a USR București s-au desfășurat în contextual în care Roxana Wring, fostul președinte, a fost obligată să demisioneze din cauza acuzațiilor de colaborare cu fosta Securitate comunistă.