Uruguayenii se bazează pe atac

În această confruntare, elevii pregătiți de Oscar Washington Tabarez pornesc cu prima șansă, datorită starurilor din atacul uruguayenilor, Luis Suarez, Edinson Cavani și „bătrânul” Diego Forlan. „Celeștii” se mândresc cu cele două ediții ale Mondialului câștigate în 1930 și 1950, dar și cu participările în semifinalele turneului final din 1954, 1970 și 2010.

De partea cealaltă, Costa Rica se poate lăuda cu cea mai bună apărare din zona Concacaf, cu o medie de mai puțin de un gol primit pe meci. Lotul condus de Jorge Pinto este catalogat drept unul fără mari vedete. Cel mai notabil jucător costarican este Joel Campbell, golgheterul în vârstă de 21 de ani, ce activează în Grecia, la Olympiakos Pireu.

Cupa Mondială FIFA 2014 Brazilia, pe evz.ro. Cititorii evz.ro vor avea posibilitatea să urmărească tot ce ține de competiția FIFA World Cup Brazil, într-o categorie specială a site-ului nostru aflata în secțiunea SPORT.

AICI puteți să aflați PROGRAMUL MECIURILOR de la Cupa Mondială 2014, SCORURI Campionatul Mondial 2014, STIRI de la Cupa Mondială din Brazilia și REZULTATE meciuri Cupa Mondială 2014.