Cam acesta par să fie mesajele pe care ni-le dau cu numai câteva săptămâni înainte de alegerile europene cei care ne stabilesc, vrem, nu vrem, destinele. Siguri de succesul lor în alegeri, politicienii europeni au început să spună lucrurilor pe nume, ca pe urmă să ne poată spune- electoratul european a votat pentru multiculturalism, corectitudine politică și diversitate.

Ieri vă vorbeam despre declarațiile făcute de președintele Comisiei Europene, Juncker, care spune răspicat că, indiferent de rezultatele scrutinului european, UE nu va permite populiștilor și suveraniștilor să ocupe funcții în Comisia Europeană. Între timp, a ieșit la rampă și cancelarul german Angela Merkel, să ne anunțe. Încă o dată, că decizia sa de a primi peste un milion de imigranți în Germania nu a fost "o greșeală".

„Dacă s-au făcut greșeli în contextul (crizei din 2015), luarea oamenilor nu a fost una dintre ele", a declarat Merkel într-un discurs ținut la Primăria din Brandenburg, afirmând că măsura luată era necesară pe fondul "situației extraordinare" create de conflictul din Siria și de terorismul islamist din Orientul Mijlociu.

Merkel nu a forțat însă nota, sugerând că „de atunci am învățat să ajutăm oamenii pe plan local”, cu referire la refugiații din Liban și Iordania. Deși presa globalistă și instituțiile supranaționale au lăudat valul fără precedent de imigrație declanșat de cancelarul german, susținând că aceasta a dat naștere unei și mai mari prosperități germane, Merkel s-a ferit să aducă asemenea argumente.

Probabil pentru că știe prea bine că, deși guvernul a cheltuit zeci de miliarde de euro pe an pentru întreținerea și integrarea noilor veniți, rezultatele se lasă încă așteptate. 65 la sută dintre refugiații și imigranții care au intrat în Germania în 2019 încă nu lucrează.

Mai mult, presa locală germană a arătat că și dintre cei care au reușit să-și găsească un loc de muncă, mulți au mini-joburi sau câștigă mult mai puțin decât muncitorii germani. Mult mai vizibile sunt celelalte efecte ale imigrației- valul de violuri și creșterea semnificativă a infracțiunilor violente.

Mai mult, Ministerul de Interne al țării a recunoscut că solicitanții de azil, refugiații și imigranții ilegali au fost la originea a cel puțin 447 de crime și tentative de omor în 2017. Dar ce mai contează cifrele, când clasa politică europeană a hotărât că Statele Unite ale Europei vor aduce Raiul pe Pământ?

Dacă nu pentru cetățenii Europei, măcar pentru cei care fug de războaie și, după aceea, și pentru refugiații încălzirii globale.