Evenimentul Zilei > Social > Unic în lume : „Praf de stele”
Unic în lume : „Praf de stele”

Unic în lume : „Praf de stele”

Festivalul Internațional de Teatru pentru copiii cu cerințe educaționale speciale.

Cea de a treia ediție a acestui eveniment cultural dedicat copiilor va avea loc în această toamnă, între 14-16 octombrie, la Timișoara. Festivalul  „este un eveniment unic în lume. Așteptăm să vină copii din România, Japonia, Canada, Franța, Italia, Anglia și nu numai. Lista e deschisă”, ne-a spus unul dintre coordonatorii proiectului profesor Nadia Baloteanu. Beneficiari ai acestui proiect sunt 300 de copii cu CES din țară și din străinătate și 100 de profesori. „Este un eveniment caritabil, de mare anvergură, cu impact cultural și dedicat copiilor.

Pentru buna desfășurare a acestui Festival unic, peste vară au avut loc tot felul de evenimente caritabile pentur strângere de fonduri.  Grupul țintă: elevi și cadre didactice din învățământul special și special integrat. Așadar, părinți, copii și dascăli, nu ratați să trăiți o bucurie imensă. Bineînțeles, și sponsorii sunt bineveniți.

Secțiunile festivalului sunt: I. ELEVI – Actorii sunt elevi.
II. CADRE DIDACTICE – Actorii sunt cadre didactice.
III. MIXT (Elevi și cadre didactice) – Actorii sunt elevi și cadre didactice. Toți participanții vor primi diplome de participare. Se vor acorda premiile I, II, III și mențiune la fiecare secțiune.

Participanții beneficiază de sprijin total: nu se percepe taxă de participare; se asigură masa pentru toți participanții; se asigură cazare și cheltuieli destinate transportului pentru participanții din afara județului Timiș.
Festivalul „Praf de stele” înseamnă: MANIFESTARE. ARTĂ. SOCIAL. CULTURĂ. ASPIRAȚIE. RESPONSABILITATE.
 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.