Evenimentul Zilei > Actualitate > Unde se va putea vedea meciul pentru titlul mondial WBC dintre Lucian Bute și Badou Jack
Unde se va putea vedea meciul pentru titlul mondial WBC dintre Lucian Bute și Badou Jack

Unde se va putea vedea meciul pentru titlul mondial WBC dintre Lucian Bute și Badou Jack

Lucian Bute (36 de ani) va urca din nou în ring, pentru tiltul mondial WBC, la supermijlocie, într-un meci în care îl va întâlni pe americanul de origine suedeză Badou Jack (32 de ani). Ce doi pugiliști vor lupta pe data de 30 aprilie, în cadrul unei gale organizate la Washington (SUA).

Boxerul român este determinat să recucerească centura WBC, însă pentru acest lucru va trebui să-l deposedeze pe Badou Jack de acest titlu. Lucian Bute și Badou Jack vor boxa în noaptea de 30 aprilie. Gala va începe la ora 05:00, dar meciul gălățeanului va avea loc după ora 06:30, și va putea fi urmărit în direct pe Digi Sport.

Bute are 32 de victorii, dintre care 25 obţinute înainte de limită şi 3 înfrângeri, în timp ce americanul de origine suedeză are 20 de victorii, dintre care 12 obţinute înainte de limită şi o singură înfrângere. Din ce am văzut este un boxer limitat. „E bun în toate, dar nu face nimic excepţional şi are puncte slabe. Iar faptul că sunt stângaci, îi va crea probleme în plus. Are un stil diferit comparativ cu DeGale, care cred că este mai mai rapid, mai complet faţă de Badou”, spunea Bute în urmă cu trei săptămâni.

Câştigătorul meciului Bute – Jack îl va întâlni pe cel din meciul DeGale – Medina, într-o luptă pentru unificarea centurilor IBF şi WBC la categoria supermijlocie.