Evenimentul Zilei > Politica > Unde lucrează Victor Ponta după ce a ieşit din viaţa politică. Anunțul a fost făcut de fostul premier
Unde lucrează Victor Ponta după ce a ieşit din viaţa politică. Anunțul a fost făcut de fostul premier

Unde lucrează Victor Ponta după ce a ieşit din viaţa politică. Anunțul a fost făcut de fostul premier

Unde credeţi că lucrează Victor Ponta după ce a ieşit din viaţa politică! Anunţul serii a fost făcut chiar de către fostul premier Victor Ponta.
Unde credeţi că lucrează Victor Ponta după ce a ieşit din viaţa politică! Anunţul a fost făcut chiar de către fostul premier Victor Ponta.
Poate că mulă lume s-a întrebat ce face Victor Ponta după eşecul de la ultimele alegeri parlamentare.  Iată că în această seară a anunţat că s-a angajat în străinătate.

Unde credeţi că lucrează Victor Ponta după ce a ieşit din viaţa politică!

Victor Ponta, preşedintele Pro România, a anunţat în această seară că lucrează în străinătate. După eşecul intrării în Parlament, fostul premier şi-a reactivat vechile relaţii pe care le-a dobândit ca politician.

Fostul premier a fost întrebat ce face un politician când nu mai e politician?  Victor Ponta a răspuns: „Se apucă de muncă” . Dar fără să dea detalii despre ţara în care a ales să lucreze.

„Nu m-am născut politician, nu intenţionez să mor politician. Lucrez în afara ţări. Sunt mulţi oameni care mi-au spus de-a lungul timpului: Hai să lucrezi cu noi!. Nu am voie, sunt parlamentar, sunt în incompatibilitate. Acum mi-au zis că am voie”, a declarat Victor Ponta la emisiunea „România 9” de la TVR1.

Victor Ponta doar atât a spus: „că merge la muncă  dincolo de Giurgiu”.

Reaminitm că Victor Ponta s-a retras recent din politică după ce PRO România, nu a obținut pragul de 5% la alegerile parlamentare.

Fostul premier a vorbit şi  despre rezultatele unui studiu referitor la percepția românilor despre pandemie, declarând că: „Eu cred că niște oameni inteligenți din străinătate au făcut un studiu similar și în septembrie și s-au folosit la alegeri de românii care nu cred în coronavirus”.

„Eu cred că cineva a făcut acest studiu anul trecut prin septembrie-octombrie și a știut exact câți români nu cred în vaccin și în coronavirus. Au folosit exact acest studiu pentru a se folosi de el în alegerile din 6 decembrie, dar aceștia au fost niște oameni din străinătate, mai inteligenți decât noi.

Eu mă așteptam să fim și noi deștepți și să ne folosim de aceste date. Ei au văzut că românului îi e frică de COVID-19 și au decis să meargă mai departe. Să stimuleze această frică. Eu am fost întrebat în campanie dacă mă vaccinez sau dacă cred în coronavirus, am zis da, firește, a concluzionat Victor Ponta.

Victor Ponta, despre bugetul 2021: „O ficțiune”

„Bugetul este o ficțiune, banii aceia nu îi vom avea în buzunar. Momentul dificil va fi în august când o să vezi că ai cheltuit mai mult decât ți-ai propus.  Şi că ai încasat mai puțin decât ai preconizat. Bugetul se face greu că nu au oameni pregătiți.

Ei fac o alt fel de politică, totuși după tragedia cumplită dintr-un bar, un club privat, a plecat un guvern și niște oameni au luat zeci de ani de închisoare. Acum când se întâmplă într-o instituție publică, nu mai e nimeni vinovat, da, este alt fel de politică, a mai declarat Ponta în acestă seară în emisiunea „România 9”  de la TVR.