Evenimentul Zilei > Politica > Florin Călinescu, primele păreri despre viața politică. Atacul la Dăncilă nu a întârziat
Florin Călinescu, primele păreri despre viața politică. Atacul la Dăncilă nu a întârziat

Florin Călinescu, primele păreri despre viața politică. Atacul la Dăncilă nu a întârziat

Florin Călinescu a făcut noi comentarii acide la adresa premierului Viorica Dăncilă, într-o intervenție televizată, în care a vorbit despre primele impresii după intrarea în viața politică.

Îndrăgitul om de televiziune a precizat că premierul Viorica Dăncilă „nu are voie să se plângă”, scrie B1.

„Este cel mai puternic om din România pentru că România i-a permis să ajungă în poziția asta. Noi nu selectăm oamenii dacă știu o limbă străină, dacă pot să vorbească în mod satisfăcător pentru oameni. Aud că și președintele României are o casca în ureche și i se spune la stânga, la dreapta. Aud și eu acum, poate că așa și trebuie…

Doamna respectivă, înainte de Putna se duce la Craiova. Nu știu cu ce, probabil cu elicopterul. În ce calitate? Probabil, de prim-ministru. Cât costă ora…

Este tulburător că această doamnă, cel mai puternic om de România, s-a văitat că este terfelită, că este nedrept tratată.

Aș vrea ca cel care notează să-i transmită exact: doamna nu a fost, este femeie, că nu stă bine cu limba română, dar nu ai voie să te plângi. Nu ai decât să sudezi cu unghiile făcute, te-ai emancipat, ai ajuns egală cu bărbații, aia e. E o glumă proastă, politicianul nu are sex, e politician și atât.

Este impropriu unui prim-ministru, unui șef de partid, unui candidat la președinție, mai ales când o femeie s-a luptat pentru emancipare și societatea acceptă cu greu, dar este obligată să accepte egalitatea în drepturi, nu te vaiți!”, a spus Florin Călinescu, într-o intervenție la Realitatea Tv.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: