În aceste condiții, datorită cererii ridicate și oferta de containere santier si case din containere a producătorilor este din ce în ce mai variată și mai diversificată. Astfel compania Cabine Containere, cu experiența câștigată în cei peste 17 ani de activitate în domeniul producerii, furnizării și realizării de construcții din containere, vine cu o gamă completă de produse specifice și servicii conexe de cea mai bună calitate.

Astăzi cuvântul container desemnează o multitudine de construcții utilitare, respectiv: container pază, container birou, container șanitier, container comercial cu utilizări multipe, container case, container dus-WC, container bucătărie, container dormitor, container vestiar, container spălătorie, containere case, container stație GPL etc. .

De ce să alegeți un container șantier de la Cabine-containere.ro?

Fiind unul dintre cei mai importanți producători din domeniu, compania oferă spre comercializare produse la cele mai eficiente prețuri și la cele mai înalte standarde de calitate. Există produse standard, dar pot fi realizate și produse personalizate în funcție de nevoile și dorințele cliențior.

Unul dintre cele mai solicitate produse este containerul șantier. Făcând parte din categoria construcțiilor prefabricate cu destinații speciale, containerele realizate din metal se dovedesc a fi produse extrem de fiabile și de utile și cel mai apreciat tip de construcție cu această destinație. Fiind ușor de transportat și de conectat la diverse utilități el este preferat de toate șantierele care au nevoie de un astfel de spațiu.

O astfel de construcție metalica prefabricată reprezintă o soluție ideală pentru a obține un spațiu utilitar confortabil, dotat cu toate facilitățile și condițiile necesare unei locuiri decente și o construcție temporară extrem de apreciată. Ele pot fi personalizate și amenjate atât pentru a îndeplini funcția de birouri sau spații administrative, cât și pe aceea de locuri de cazare și dormit pentru muncitori.

Datorită faptului că spațiul poate fi ușor compartimentat sau extins și grație  gradului înalt de modularitate al construcției, containerele pot fi utilizate chiar și pentru realizarea unor locuințe cu etaj. Acest lucru este posibil deoarece toate spatiile construite din containere modulare sunt locuibile în condiții de deplină siguranță, pot fi dotate cu toate facilitățile necesare și sunt extrem de economice la nivel de întreținere și preț de achiziție.

Așadar, datoriță caracteristicilor și avantajelor oferite containere șantier sunt cea mai rentabilă soluție pentru a beneficia rapid și eficient de spațiul necesar administrării unui șantier.

 

De ce să alegeți varianta unei case din containere de la Cabine-containere.ro?

Datorită prețurilor tot mai ridicate la locuințele standard, realizate pe structură de beton și cu zidărie, una dintre variantele de locuinețe cele mai apreciate datorită rapidității de construcție, rentabilității prețurilor și eficienței energetice este reprezentat de casele din containere.

Având în vedere faptul că acest tip de construcții necesită o fundație mult mai mică și au nevoie de o autorizație de construcție temporară, ele pot fi o variantă ideală pentru a beneficia rapid și cu costuri minime, de un spațiu confortabil în care să locuim.

Casele prefabricate realizate pe structura din oțel ușor oferă fiabilitate, rapiditate in execuție, siguranță și funcționalitate, toate la prețuri extrem de mici. Resistența oțelului zincat este mult superioară materialelor conventionale, acesta oferind un grad mare de protecție împotriva cutremurelor, umezelii și incediilor.

Chiar dacă există anumite limite de estetică sunt multe persoane care preferă acest gen de constucții. Dacă este să luam în calcul toate beneficiile pe care le aduc, faptul că oferă maximum de confort și siguranță, costurilor extrem de mici de achiziție, ele sunt cele mai rentabile drept case de vacanță sau ca locuițe rurale.

Containerul de locuit, realizat din unul sau din mai multe containere, poate oferi avantajul unei locuițe de calitate, în care vă puteți bucura de tot confortul unei case clasice. Există și posibilitatea extinderii ulterioare, adăugând noi module. Este valabilă și disponibilitatea împărțirii unui container în module de duplex, cu intrări separate și living, plus instalații sanitare separate.

Un spațiu de container de locuit poate fi compartimentat în funcție de destinația încăperilor, în living, dormitor, bucătărie, grup sanitar, conform solicitării beneficiarului. Un avantaj al containerelor de locuit este tocmai versatilitatea compartimentărilor și posibilitățile diverse de dispunere a spațiilor utilitare, a pereților interiori, a ușilor și a ferestrelor.

Așadar toți cei care doresc o locuință ieftină, modernă și eficientă pe care să o poată construi în cel mai scurt timp cu putință au toate motivele să aleaga acest tip de casă din containere.

 

Pentru a fi beneficiarii unor produse de cea mai bună calitate alegeți soluțiile oferite de producătorii de la Cabine-containere.ro. Construcțiile furnizate de companie îmbină structuri modulare fabricate prin sistemul de carcase de otel, panouri tip sandwich, o serie de placaje de interior, exterior și podele din fibrociment cu diferite proprietăți, materiale prime ecologice, alături de alte materiale prefabricate pentru transportare facilă, curățare ușoară, masa redusa, montaj ușor și mobilitate.