Evenimentul Zilei > Social > Unde aveau loc ședințele de purificare spirituală ținute de Gelu Oltean. Imaginile au fost făcute publice
Unde aveau loc ședințele de purificare spirituală ținute de Gelu Oltean. Imaginile au fost făcute publice

Unde aveau loc ședințele de purificare spirituală ținute de Gelu Oltean. Imaginile au fost făcute publice

Gelu Oltean, şi iubita lui, țineau ședințe de purificare spirituală, într- o sală.

Primele imagini din clinica unde fostul şef al serviciului secret din Ministerul de Interne, Gelu Oltean, şi iubita lui țineau ședințe de purificare spirituală, au fost făcute publice de anchetatori.

Din imagini se poate vedea o sală, unde anchetatorii presupun că aveau loc ședințele în timpul cărora se consumau substanțe interzise, potrivit antena3.ro.

Surse susțin că substanțele erau aduse din America de Sud, unde erau utilizate de șamani în diferite ritualuri. Cei care doreau să aibă parte de o asemenea „excursie spirituală” trebuiau să achite sume ce depășeau 4.000 de euro.

Potrivit unor surse, în clinica din judeţul Dâmboviţa, procedurile costau în jur de 500 de euro. Gelu Oltean,  fostul șef al DGIPI, a fost reținut duminică de procuririi DIICOT Brașov, el fiind cercetat într-un dosar de trafic și consum de droguri.

Acesta ar fi organizat într-o casă din judeţul Dâmboviţa ședințe unde se consumau droguri, inclusiv DMT, un drog puternic halucinogen şi considerat de mare risc. Fiecare persoană care participa trebuia să plătească în jur de 500 de euro.

La reuniunile de consum de droguri ar fi participat şi zeci de persoane, în unele cazuri. Gelu Oltean, iubita sa și un cetățean englez au fost arestaţi preventiv, după ce au fost prezentaţi unei instanţe din judeţul Braşov, au mai precizat sursele menţionate.