Evenimentul Zilei > International > Una dintre fetele lui Vladimir Putin a ținut o prelegere pe teme economice. Identitatea ei este secretă, dar cunoscută de toată Rusia
Una dintre fetele lui Vladimir Putin a ținut o prelegere pe teme economice. Identitatea ei este secretă, dar cunoscută de toată Rusia

Una dintre fetele lui Vladimir Putin a ținut o prelegere pe teme economice. Identitatea ei este secretă, dar cunoscută de toată Rusia

Una dintre fetele președintelui Vladimir Putin a luat cuvântul la un forum economic, acolo unde cei prezenți s-au ferit să vorbească despre tatăl femeii.

Una dintre fetele președintelui Vladimir Putin, nerecunoscută de tatăl ei, a participat vinerea trecută la un eveniment oficial. Este vorba despre un forum economic internațional ce a fost găzduit de orașul Sankt Petersburg. Este vorba despre Katerina Tikhonova, în vârstă de 34 de ani. Este cunoscut faptul că tatăl femeii este liderul de la Kremlin. Deși acesta nu a recunoscut niciodată paternitatea ei. Și sora acesteia, Maria Vorontsova, este, de asemenea, fata lui Putin.

Fiica lui Vladimir Putin a luat cuvântul la un forum economic

Cele două s-au născut în timpul relației pe care președintele Vladimir Putin a avut-o cu Lyudmila Putin, prima sa soție. Niciodată, politicianul nu i-a recunoscut public pe cei doi copii și nu a vorbit despre ei. Despre liderul de la Kremlin se mai zvonește că ar avea o a treia fiică cu o iubită cu care a fost împreună acum mai mulți ani.

Vladimir Putin s-a limitat să spună, în trecut, că se gândește la securitatea copiilor săi. Și ăsta este motivul pentru care nu vrea să ofere nicio informație. Așadar, Katerina Tikhonova a participat la forumul economic de la Sankt Petersburg, dar ea nu a fost recunoscută oficial. Autoritățile din Rusia, indiferent de zona în care acționează, se feresc să vorbească despre copiii lui Vladimir Putin, pentru a nu încălca directiva de la Kremlin, conform businessinsider.

Katerina este director adjunct la Institutul de cercetare matematică a sistemelor complexe de la Universitatea de Stat din Moscova

La evenimentul respectiv, Katerina a fost prezentată ca director adjunct la Institutul de cercetare matematică a sistemelor complexe de la Universitatea de Stat din Moscova și a vorbit în cadrul sesiunii despre medierea litigiilor de investiții internaționale, la forumul din Sankt Petersburg.

Ea a comunicat online și a susținut un discurs ce a durat timp de șase minute, despre investițiile în creștere în „tehnologii avansate”, conform sursei citate. Discursul ei a fost difuzat deasupra unei mese în care erau adunați membrii elitei rusești: șefii universităților de top ale țării, ministrul justiției din Rusia și șeful fondului suveran al țării.