Vânzarea Gazetei Sporturilor către Ringier este încă în derulare. Tranzacția avansează  iar în discuții a intrat și un al treilea jucător alături de Ringier: o companie din Bulgaria.
Ringier ar urma să preia Gazeta sporturilor într-un parteneriat cu Sportal Media Group, care are în portofoliu, printre altele, cel mai mare site de sport din Bulgaria – Sportal.bg dar și AllGoals,com, aplicație mobile de Livescores. Conform acelorași surse, Ringier ar fi majoritar în acest parteneriat.

Spotal Media Group este deținută de Stilian Shishkov – cel care reprezintă Sportal în discuțiile pentru preluarea GSP – fondator al mai multor proiecte online din Bulgaria, membru al Media Comittee la UEFA. A jucat fotbal – dar la nivel universitar – în timpul studiilor din Statele Unite.

Sportal Media Group are în portofoliu mai multe site-uri. Printre acestea, Sportal.bg.

Sportal.bg este cea mai mare agenție de știri de sport din Bulgaria, cu peste 10.000.000 de afișări pe lună, conform site-ului sportal.bg. Sportal.bg are și o zonă de conținut video online pentru competiții sportive și analiză.