Evenimentul Zilei > International > Un star de la Bollywood a fost testat pozitiv cu COVID 19
Un star de la Bollywood a fost testat pozitiv cu COVID 19

Un star de la Bollywood a fost testat pozitiv cu COVID 19

Alertă la Bollywood. Unul dintre cei mai faimoși actori a fost infectat cu noul coronavirus.

Amitabh Bachchan, unul dintre cele mai cunoscute staruri de cinema din India, a fost testat pozitiv cu COVID-19 şi a fost internat în spital, relatează Reuters, care citează un anunţ făcut chiar de actor pe pagina sa de Twitter.

„Am fost testat pozitiv cu COVID. Am fost mutat la spital (…) Familia şi stafful meu au fost supuşi testelor, iar rezultatele sunt în aşteptare”, a scris actorul în vârstă de 77 de ani.

Starul de la Bollywood a fost internat în Spitalul Nanavati din Mumbai, centrul financiar şi al industriei divertismentului din India.

El a fost internat sâmbătă şi a fost supus unor teste extinse, a spus un purtător de cuvânt al spitalului.

Amitabh Bachchan a fost una din figurile-cheie ale luptei împotriva coronavirusului în India, apărând în materiale de prevenţie realizate de autorităţi.

Amitabh Harivansh Bachchan cunoscut de asemenea și sub numele de Big B, este un actor indian de film. El este de asemenea cântăreț, politician și om de afaceri. Bachchan este considerat unul din cele mai mari staruri al industriei de film indiene.

A devenit celebru în anii ’70 pentru filme precum Deewaar și Zanjeer. Într-o carieră de mai mult de patru decenii, a jucat în mai mult de 180 de filme.[

Bachchan este considerat unul din actorii cu cea mai mare influență din istoria cinematografiei indiene Între anii 1984-1987 a fost membru al Parlamentului Indiei.

Bachchan a câștigat numeroase premii în cariera sa, incluzând patru premii naționale de film ca cel mai bun actor și multe premii la festivaluri internaționale de film și ceremonii de premiere. El a câștigat cincisprezece premii Filmfare și este cel mai nominalizat interpret în orice categorie de acțiune majoră la Filmfare, cu 41 de nominalizări în ansamblu.

În plus față de actorie, Bachchan a lucrat ca interpret din spatele cadrului, producător de film și prezentator de televiziune. El a găzduit mai multe sezoane ale spectacolului de joc Kaun Banega Crorepati, versiunea din India a jocului Vrei să fii milionar?. De asemenea, a intrat în politică pentru o perioadă în anii 1980.