Evenimentul Zilei > Actualitate > Un român, la un pas de moarte după ce a mâncat acest aliment. L-a cumpărat din piață
Un român, la un pas de moarte după ce a mâncat acest aliment. L-a cumpărat din piață

Un român, la un pas de moarte după ce a mâncat acest aliment. L-a cumpărat din piață

Românii trebuie să fie foarte atenți la ce produse cumpără din piață. Un bărbat a fost la un pas de tragedie după ce a mâncat niște roșii din piață.

Prin ce a trecut un român după ce a mâncat câteva roșii din piață întrece orice imaginație. Totul a pornit de la o „poftă” de salată, care s-a dovedit a-i fi aproape letală unui bărbat de 42 de ani din România. Nici el, nici soția sa nu s-ar fi așteptat să se întâmple așa ceva vreodată.

Florinel Druncea, în vârstă de 42 de ani, a povestit întreaga sa experiență și cum a ajuns pe patul de spital după ce a consumat roșii din piață.

„Am avut poftă de salată de roșii și-am zis să mă duc să cumpăr de la piață că sunt mai bune, mai sănătoase decât cele din hipermarketuri”, a povestit bărbatul.

„Inițial au început niște dureri de burtă, cam ca niște crampe musculare. Încet, încet au devenit niște dureri insuportabile. Mă tăvăleam de durere, cât sunt de lung. Panica mare a fost atunci când au început vărsăturile de culoare verde”, a mărturisit românul.

Când n-a mai suportat durerile, s-a urcat în mașină și s-a dus de urgență la spital: „Când am ajuns îmi tremurau picioarele foarte rău, abia mai puteam să conduc. Medicii m-au luat imediat în primire, probabil fața mea albă i-a speriat puțin”.

După ce au reușit să-l pună înapoi pe picioare, medicii i-au spus bărbatului că, cel mai probabil, totul s-a întâmplat din cauza roșiilor pe care le-a mâncat, acesta nefiind primul caz asemănător pe care l-au avut în ultima perioadă.

Mai mult de atât, bărbatul a fost sfătuit să meargă la control cu roșiile cumpărate. După câteva zile, acesta s-a dus glonț în piața de unde le-a achiziționat, dar nu a mai găsit pe nimeni la tarabă.

„Ceilalți vânzători mi-au spus că a fost doar câteva zile, că nu era un obișnuit și că roșiile lui erau cele mai frumoase din piață”, a mai spus bărbatul, conform Fanatik.