Evenimentul Zilei > Politica > Un nou atac marca Teodorovici la adresa Guvernului. Orban și Cîțu luați în colimator
Un nou atac marca Teodorovici la adresa Guvernului. Orban și Cîțu luați în colimator

Un nou atac marca Teodorovici la adresa Guvernului. Orban și Cîțu luați în colimator

Fostul ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici a lasat, joi, un atac la adresa lui Ludovic Orban și a lui Florin Cîțu, pe tema asumării răspunderii Guvernului, în Parlament, pe bugetul din 2020, eludând astfel dezbaterea parlamentară.

Pe o pagină de socializare, Teodorovici a scris că Guvernul „kamikaze” îi are piloți și copiloți pe Orban și Cîțu, România va fi aruncată în aer. De critici nu a scăpat nici președintele Iohannis, denumit „comandatul suprem”.

„Guvernul meu s-a metamorfozat, pas cu pas, în guvernul de tranziție și guvernul kamikaze. Atâta timp cât pilot și copilot de sacrificiu sunt Orban și Cîțu, restul echipajului nici nu mai contează. Comanda la sol este asigurată de comandantul suprem care vrea să arunce nițel România în aer, doar cât să redecoreze în galben intens harta țării și a Parlamentului.

Guvernul kamikaze servește o singură cauză, pe cea a comandantului său, în niciun caz pe cea a românilor!!! Guvernul kamikaze își permite, cu maximă lipsă de responsabilitate, să își asume răspunderea pentru orice și în pofida tuturor regulilor și cutumelor democrației, fie aceasta și de numai 30 de ani.

Când nu mai contează modul în care bugetul unui stat european este aprobat, când se elimină dezbaterea parlamentară ori opinia partenerilor economici și sociali pe o temă de importanță majoră, când o moțiune de cenzură nu mai reprezintă nimic ori când nu mai există respect pentru legea fundamentală a statului, ce mai contează, stimați cetățeni români și europeni?

#insistpentruRomania”, a postat Eugen Teodorovici, pe pagina sa de Facebook.