Evenimentul Zilei > Actualitate > Un monstru sacru de la Hollywood, implicat în scandalul Epstein – pedofil
Un monstru sacru de la Hollywood, implicat în scandalul Epstein – pedofil

Un monstru sacru de la Hollywood, implicat în scandalul Epstein – pedofil

Woody Allen a fost surprins plecând de la conacul lui Epstein după o petrecere fastuoasă dată în onoarea prințului Andrew.
La petrecere au mai fost: celebra jurnalistă Katie Couric,  actriţa Chelsea Handler și George Stephanopolous – gazda a unei emisiuni tv, comentator politic și fost consilier democrat la Casa Albă.
Controversatul regizor de film, în vârstă de 83 de ani, și soția sa Soon-Yi, 48 de ani, au participat la petrecere dată în onoarea prinţului Andrew. În imagine se vede cuplul ieșind din casa lui Epstein pe 5 decembrie.
La petrecerea cu pricina au participat  tot felul de personalităţi din diferite domenii, elite din mass-media, din business, inclusiv controversatul regizor de film Woody Allen, în vârstă de 83 de ani, și soția sa Soon-Yi, în vârstă de 48 de ani.
Allen și soția sa au vizitat conacul în mai multe rânduri în timpul vizitei lui Andrew.  În imaginea exclusivă publicată de Daily Mail, îi arată părăsind casa lui Epstein pe la ora 11.30 dimineața, pe 5 decembrie. Inițialele „JE”  ieşite în ​​relief sunt clar vizibile pe ușa din spatele lor.  Video şi foto puteţi viziona AICI.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: