Evenimentul Zilei > Social > Ionuț Cristache acuză că un ministru liberal și-a condiționat prezența la TVR de concedierea sa
VIDEO

Ionuț Cristache acuză că un ministru liberal și-a condiționat prezența la TVR de concedierea sa

În exclusivitate pentru EVZ, Ionuț Cristache a făcut o declarație neașteptată, în emisiunea „Piața ideilor”.

Jurnalistul de la TVR a discutat, împreună cu Radu Popa și Mirel Curea, despre despre criza presei și a clasei politice. Ionuț Cristache a spus că dezbaterea televizată a decăzut considerabil.

„A ajuns o jale dezbaterea televizată. De când cu ăștia, băieții galbeni, și fetele, tot galbene, nimeni nu mai dezbate subiecte la zi. Toată lumea caută să se refugieze fie în subiecte atemporale, fie în non-știri, fie în subiecte imaginate.

Pentru că e bine să nu supărăm, sună telefoanele. Sună și pe la TVR, dar le scoți din furcă și gata. Despre asta este vorba. Toată lumea caută un refugiu. Eu nu am căutat un refugiu.

Eu sunt în continuare pe realitate, pe dezbatere, pe oamenii zilei. Vin, nu vin… în principal nu mai vin. Se duc și ei unde sunt cocoloșiți și mângâiați pe cap”, a declarat Ionuț Cristache.

Realizatorul emisiunii „România 9” a venit și cu un exemplu în acest sens. Jurnalistul a mărturisit, în exclusivitate pentru evz.ro, că fostul ministru al Sănătății, Victor Costache, și-a condiționat venirea la TVR, de concedierea lui Ionuț Cristache.

Costache a condiționat prezența la TVR de datul meu afară. Sau ceva în sensul acesta. A zis că el nu vine la TVR, cât timp este Cristache pe post. Am aflat ulterior să nu mai fie ministru.

Și m-am distrat, am zis „Încă unul care-l vrea pe Cristache dat afară și a plecat ca prostul el înainte”. Deci, ca să înțelegeți care este nivelul acestor umanoizi.

Mai sunt și oameni de calitate în Guvernul ăsta, dar  nu vreau să-i nominalizez ca să nu le fac un rău. Și mai bine ne abținem”, a mai spus Cristache.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: