Specualțiile nu au întârziat: presa britanică titrează că Mădălina Ghenea seamănă izbitor cu Nicole Scherzinger, fosta iubită a lui Hamilton, cântăreaţa Nicole Scherzinger și că din acest motiv pilotul de Formula 1 se simte atras de ea.

Cel mai mare eveniment de caritate şi monden din Europa, a 22-a gală "Cinema contra SIDA" organizată de amfAR, fundaţia înfiinţată de celebra actriță Elizabeth Taylor, a reunit, joi seară, la hotelul Eden Roc din Cap d'Antibes numeroase celebrităţi, între care Sienna Miller, Jake Gyllenhaal, Diane Kruger, Michael Fassbender şi Marion Cotillard. La ediţia din acest an a evenimentului a fost strânsă o sumă totală de peste 30 milioane de dolari.

Nicole Scherzinger şi Lewis Hamilton au avut o relaţie, marcată de câteva despărţiri şi împăcări, care a început în anul 2007. Scherzinger s-a despărţit pentru a patra oară de Hamilton, în luna februarie, după ce pilotul de Formula 1 a refuzat să o ceară în căsătorie.

Mădălina Ghenea a fost desemnată una dintre cele mai dorite femei ale anului 2012 într-un top de pe site-ul AskMen.com şi, de-a lungul timpului, ar fi avut relaţii cu actori faimoşi, precum Leonardo DiCaprio, Gerard Butler şi Michael Fassbender, potrivit informaţiilor apărute în presa internaţională.

Mădălina Ghenea s-a născut în 1987, la Slatina. Cariera ei în domeniul modei a început pe când avea 15 ani. În 2010, ea a participat la concursul "Ballando con le stele", difuzat de Rai Uno. Mădălina Ghenea a debutat ca actriţă în 2011, în comedia italiană "I Soliti Idioti", în regia lui Enrico Lando. Ea a jucat şi în filmul "Dom Hemingway", în regia lui Richard Shepard, în care apare alături de Jude Law. Pe de altă parte, Mădălina Ghenea a primit premiul Sorriso diverso Roma 2012, pentru rolul interpretat în filmul "Razzabastarda" de Alessandro Gassman, distincţia fiind acordată de o asociaţie culturală în contextul ediţiei din 2012 a Festivalului Internaţional de Film de la Roma.

În "Youth", filmul cu care regizoul Paolo Sorrentino s-a prezentat la ediția din acest an a festivalului de la Cannes, Mădălina Ghenea este Miss Univers. Impresionantul său posterior care apare și pe afișul de promovare al peliculei a stârnit nenumărate comentarii. Mădălina îi are ca parteneri de peliculă pe unii dintre cei mai celebri actori ai lumii: Jane Fonda, Harvey Keitel, Michael Caine şi Rachel Weisz. Paolo Sorrentino este cunoscut pentru pelicula "La Grande Bellezza/ The Great Beauty", care a câştigat anul trecut premiul Oscar pentru cel mai bun film străin.