În prim-plan apare familia celebrului actor Matthew McConaughey, premiat cu Oscar pentru rolul principal avut în filmul Dallas Buyers Club.

Tatăl său a murit nişte condiţii bizare şi care au lăsat cu siguranţă urme adânci în familie. S-a întâmplat în 1992 şi actorul a scris totul într-o carte lansată recent.

Părintele său a fost răpus de un atac de cord în timp ce făcea dragoste cu mama actorului.

Ceea ce este cu adevărat neobişnuit este că bărbatul în vârstă de 63 ani a presimţit că va muri chiar când va face dragoste cu soţia lui.

Matthew McConaughey a fost avertizat

În volumul Greenlights, McConaughey dezvăluie că avea doar 20 de ani când a primit vestea şocantă chiar de la mama lui, ultima care-l văzuse în viaţă pe răposat.

Tatăl său James decedase chiar când atingea punctul culminant al partidei de amor. Cel puţin asta a i-a spus mama lui.

„Am primit un telefon de la mama mea. «Tatăl tău a murit.» Genunchii mi s-au îndoit. Nu mi-a venit să cred.

Era tatăl meu. Nimeni sau nimic nu-l putea ucide. Cu excepția mamei… Întotdeauna mi-a spus mie și fraților mei:

«Băieți, când mă voi duce, voi face dragoste cu mama voastră.» Și asta s-a întâmplat. A avut un infarct când a avut orgasm”, a spus actorul pentru People Magazine.

A fost o căsnicie foarte agitată

În volumul autobiografic, Matthew se referă şi la un incident în care a fost arestat când era gol, cu puţin timp înainte de a se impune la Hollywood.

Actorul s-a referit, de asemenea, şi la copilărie, despre care a recunoscut că uneori a fost destul de turbulentă.

Cum să fie altfel din moment ce părinţii lui s-au căsătorit în total de trei ori, divorțând de două ori înainte de a se împăca în cele din urmă.

Matthew s-a născut la scurt timp după ce cuplul s-a recăsătorit pentru a treia oară.

De la moartea tatălui său, Matthew a dezvăluit că a încercat să aline singurătatea mamei cu un văduv celebru, James Grant (91 ani), tatăl actorului Hugh Grant.

foto: Matthew McConaughey

sursa: dailystar.co.uk