La Liceul Tehnologic din Pucioasa, un elev a fost umplut de sânge de colegul său, iar întreaga bătaie a fost filmată și pusă pe Internet! În imagini se vede cum tinerii își împart pumni și picioare chiar într-o sală de clasă a liceului.

Cel care a provocat bătaia este recidivist, iar în cazul său conducerea instituției a aplicat pedeapsa maximă – exmatricularea! La fel a pățit și „cameramanul” de ocazie, cel care a filmat cu telefonul mobil întreaga scenă.

„S-a întâmplat un eveniment regretabil. Doi dintre elvii şcolii au avut un conflict care a degenerat într-o bătaie. Noi am aflat despre incident şi s-a întrunit Consiliul profesoral extraordinar şi am luat măsurile care se impun conform regulamentului. Ţinând că sunt elevi în clasa a XI-a, Consiliul a hotărât ca elevul agresor să fie exmatriculat, la fel şi elevul care a filmat. Potrivit regulamenului, este interzis elevilor să fie violenţi şi să distribuie imagini, filmuleţe cu caracter violent”, a povestit Arjan Laurenţia, directorul Liceulului Tehnologic din Pucioasa, citat de România Tv.

Pe de altă parte, directorul susține că elevii „erau în pauză” și nu putea fi supravegheați din lipsă de personal: „Este un singur profesor de seriviciu care monitorizează activitatea elevilor în pauză, dar să ştiţi că nu mi se pare corect ca profesorii să facă în timpul pauzelor şi acest efort, de a monitoriza acivitatea pe holuri, în clase şi în afara spaţiului şcolar, pentru că este destul de greu”.

VEZI VIDEO