Evenimentul Zilei > Actualitate > Un jucător de legendă al Stelei are probleme grave de sănătate: „Din acel moment, gândurie m-au terminat, n-am mai putut să dorm noaptea”
Un jucător de legendă al Stelei are probleme grave de sănătate: „Din acel moment, gândurie m-au terminat, n-am mai putut să dorm noaptea”

Un jucător de legendă al Stelei are probleme grave de sănătate: „Din acel moment, gândurie m-au terminat, n-am mai putut să dorm noaptea”

În vârstă de 65 de ani, Liță Dumitru, fostul mare jucător al Stelei, se luptă in prezent cu mari probleme de sănătate, anunță Libertatea.

În urmă cu trei săptămâni, Liță Dumitru a fost înștiințat că are prostata modificată. „Când am aflat că sunt suspect de cancer la prostată, am avut un moment de cădere. Gândurile negre nu mi-au mai dat pace. Mi s-a prescris un tratament, dar eu eram numai cu gândul la ziua în care mi se va da rezultatul biopsiei”, a declarat fostul internațional pentru sursa citată.

După ce i s-a stabilit verdictul, fostul căpitan al Stelei din anii ’70 a plecat în Germania, acolo unde s-a internat într-o clinică privată. Pentru Liță Dumitru urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale.

„Am vorbit din timp cu un prieten al meu din Germania și el mi-a rezolvat cu internarea. Clinica este în Wurzburg, undeva între Frankfurt şi Nurnberg, în apropierea localității Bad Kissingen, în care am locuit eu când am stat în Germania. Voi fi operat cu ajutorul unui robot, numit ”Da Vinci”. Cu acest robot, reușita intervenției chirurgicale este de 95 la sută”, spune, pentru Libertatea, Liță Dumitru.