Incidentul a avut loc la începutul lunii septembrie.

Potrivit proprietarului casei din Bedfordshire, bărbatul periculos filmat în timp ce îi agresează mama, fiica şi sora a fost identificat, după ce a oferit recompensa uriaşăm de 200.000 de lire. Deocamdată, agresorul nu a fost prins de autorităţile engleze, cu toate că a fost identificat.

Se bănuieşte că acesta a părăsit Marea Britanie şi se ascunde undeva în România.

„Această persoană nu a fost prinsă şi este în continuare căutată. Ar putea fi bulgar sau român. Vă rugăm să distribuiţi această postare în Marea Britanie, dar şi în comunităţile de români şi bulgari. Fiica mea şi-a putea pierde vederea la un ochi, iar mama are nevoie de o operaţie la cap. Ofer o recompensă de 20.000 de lire pentru informaţii care ar putea duce la arestarea agresorului. Cine are informaţii poate să sune la +44 75301 66666 sau 999 (n.r. serviciul de urgenţă din Marea Britanie’, a scris bărbatul pe Facebook.

După ce le-a lovit fără milă pe cele trei femei, atacatorul a reuşit să fure un decodor TV, un joc Wii şi alte console de joc, notează site-ul Poliţiei din Bedfordshire, potrivit antena3.ro