Evenimentul Zilei > Politica > Un deputat incompatibil a DEMISIONAT din Parlament
Un deputat incompatibil a DEMISIONAT din Parlament

Un deputat incompatibil a DEMISIONAT din Parlament

Deputatul PSD Constantin Adăscăliţei, declarat incompatibil de către ÎCCJ în urma unui raport ANI, şi-a depus demisia din Parlament, începând cu data de 1 februarie 2016, acuzând Agenţia Naţională de Integritate de "abuzuri repetate" şi presiuni în cazul lui.

ANI a solicitat, încă din luna mai, Camerei Deputaţilor revocarea din funcţie a deputatului Constantin Adăscăliţei, după ce instanţa supremă a decis definitiv că acesta a fost în incompatibilitate în perioada în care a avut funcţia de consilier local în Consiliul Local Iaşi.

Constantin Adăscăliţei şi-a depus demisia din Parlament, având în vedere că plenul Camerei Deputaţilor nu a luat nicio decizie în privinţa solicitărilor ANI, subiectul fiind tergiversat.

"Urmare a abuzurilor repetate efectuate de ANI ce duce în eroare Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor, precum şi a presiunilor exercitate asupra mea, îmi depun demisia din funcţia de deputat începând cu data de 1 februarie 2016", se arată în demisia depusă de Adăscăliţei în Parlament.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: