Un component al „Generației de Aur” transmite un mesaj DUR: „Dacă aș fi fost jucător cu personalitate, n-aș mai veni la națională”

Un component al „Generației de Aur” transmite un mesaj DUR: „Dacă aș fi fost jucător cu personalitate, n-aș mai veni la națională”

Florin Prunea a declarat că, dacă ar mai fi fost în activitate, n-ar mai veni la echipa națională atât timp cât la conducere se află Chtistoph Daum.

Florin Prunea, fost goalkeeper al echipei naționale, l-a criticat pe Christoph Daum, după ce selecționerul a spus că România n-ar avea mai mult succes nici dacă ar fi condusă de Jose Mourinho și Pep Guardiola. Prunea a afirmat că un jucător cu personalitate n-ar trebui să mai răspundă convocărilor venite de la tehnicianul german.

„Dacă aș fi fost jucător cu personalitate, n-aș mai veni la echipa națională. A fost o jignire adusă jucătorilor. Dacă selecționerul spune că pot să vină și Mourinho, și Guardiola, că tot nu ar face treabă, înseamnă că jucătorii sunt proști și nu au valoare.

Dacă aș fi jucător acum, aveți cuvântul meu de onoare că, înainte de meciul cu Armenia, aș face un protest, pentru că nu este în regulă. Eu cred că avem jucători de calitate. Ce a spus el se traduce doar cu: «Am o echipă foarte slabă, nu pot să fac mai mult». Și nu e în regulă. A doua zi trebuia demis. Niciun antrenor nu și-a permis să spună ce a spus Daum”, a spus Prunea la Digi Sport.

Ne puteți urmări și pe Google News