Evenimentul Zilei > Actualitate > Un cercetător trage un semnal de alarmă! Asteroizii și virușii ar putea fi transformați în arme împotriva noastră. Cine sunt dușmanii
Un cercetător trage un semnal de alarmă! Asteroizii și virușii ar putea fi transformați în arme împotriva noastră. Cine sunt dușmanii

Un cercetător trage un semnal de alarmă! Asteroizii și virușii ar putea fi transformați în arme împotriva noastră. Cine sunt dușmanii

Asteroizii și virușii ar putea fi transformați în arme prin invadarea extratereștrilor dornici să colonizeze Pământul cu scopul de a lăsa planeta fără resursele sale, conform unei noi teorii lansate de profesorul Paul Springer, Colegiul de Comandă Aeriană și Stat Major, Alabama.

Potrivit cercetătorului Paul Springer, invadatorii extratereștri ar putea transforma asteroizii în bombe cu scopul de a ne distruge planeta. Expertul, care este specializat în războaie, a spus că este probabil să fie trimise sonde înaintea invadatorilor dincolo de sistemul nostru solar pentru a cerceta Pământul.

Congresul şi Senatul american caută soluții pentru a salva planeta de invadatori

Interesul reînnoit pentru OZN-uri a crescut în urma publicării unui raport de referință al Pentagonului în iunie, care a văzut SUA admițând pentru prima dată că există ceva pe cer pe care nu îl pot explica. Și Congresul și Senatul au votat acum un plan pentru un nou birou dedicat OZN-ului pentru a investiga fenomenele.

Dar dacă extratereștrii ar invada cu adevărat, profesorul Springer crede că ar coloniza planeta Pământ pe modelul europenilor au colonizat Americile în urmă cu 300 de ani. El a spus pentru The Sun Online: „Trebuie să presupunem că orice civilizație acționează în propriul interes – nu apar pentru că vor să fie binevoitoare”.

Extratereștrii înșiși ar putea fi nomazi, spune el, căutând planete în încercarea de a-și asigura ceea ce își doresc

Armele nucleare ale Pământului ar fi eliminate cu lasere sau cu arme improvizate, cum ar fi asteroizii ghidați către ținte. După cum a dezvăluit pentru the Sun, un grup de foști comandanți ai bazei nucleare au susținut că armele lor nucleare au fost dezactivate de OZN-uri în anii 1960 și 1970.

Profesorul Springer a spus că acesta ar fi un scenariu probabil care s-ar întâmpla în timpul unei invazii extraterestre: „Dacă aș dori să dobor o civilizație, aș vrea să dezactivez mai întâi armele lor”.

Alte arme folosite ar putea fi virușii pentru a distruge populația umană

Sau extratereștrii ar putea folosi ceva ce oamenii nu au conceptualizat niciodată. De ani de zile, Hollywood a pregătit lumea pentru o invazie extraterestră, dar profesorul Springer a spus că realitatea ar putea fi „infinit mai rea”. În esență, a spus el, pământenii s-ar confrunta cu un scenariu în care un adversar are o tehnologie superioară: „Este posibil, de asemenea, ca acele civilizații care intră în contact cu noi să fie nevoite să adapteze instrumentele obișnuite pentru a fi arme. Aceasta ar putea include ghidarea asteroizilor pentru a cădea pe ținte precise pe Pământ.

În ceea ce privește apărarea, el a spus că a prevăzut două priorități pentru armata omenirii. Una ar fi supraviețuirea și capturarea tehnologiei/personalului inamicului. Capturați, pentru că trebuie să le determinăm capacitățile și potențialele vulnerabilități”.

Dar poate că extratereștrii au vizitat deja și au explorat planeta

Oficialii americani au respins existența OZN-urilor la încheierea Proiectului Blue Book în anii 1960 – declarând că nu era nimic de văzut. Și totuși după aproximativ cinci decenii de dezbatere a revenit ideea  și acum este tratată ca o problemă serioasă de securitate națională.

Dezbaterea, care a fost considerată timp de decenii un subiect marginal și dăunător, este acum abordată deschis de personalități foarte înalte, inclusiv fostul președinte Bill Clinton și Barack Obama.

Oficialii americani au comandat un raport despre OZN-uri Pentagonului după o serie uimitoare de videoclipuri care au arătat întâlniri militare cu obiecte precum infamul „Tic Tac”. Și după lansarea sa, Congresul și Senatul au votat planurile pentru un nou birou dedicat pentru a investiga fenomenele misterioase. Rămân întrebări dacă obiectele întâlnite de SUA sunt drone necunoscute anterior – sau poate ceva mai străin decât pare…