Un bărbat ar fi vorbit cu îngerii în timp ce se afla în comă, iar ei i-au arătat viitorul: „Totul s-a întâmplat exact așa cum am visat”

Un bărbat ar fi vorbit cu îngerii în timp ce se afla în comă, iar ei i-au arătat viitorul: „Totul s-a întâmplat exact așa cum am visat” Semnele morții. Sursa: Pixabay

David Hanzel, în vârstă de 57 de ani, spune că în timp ce se afla în comă, în urmă cu mai mulți ani, a stat de vorbă cu îngerii lui păzitori, care nu l-au lăsat să moară. Mai mult, tot ceea ce ei au spus, s-a adeverit.

În 2015, David abia a supraviețuit după ce a dezvoltat o infecție pulmonară care s-a complicat cu septicemie. Când s-a trezit din coma în care intrase, el a povestit experiența prin care tocmai trecuse, alături de îngeri.

„Când eram mai tânăr, aveam capacitatea de a auzi toate zgomotele. Auzeam șoapte, dar părinții mei nu le puteau auzi. Îi auzeam pe morți închizând uși, luminile aprinzându-se și stingându-se. M-am săturat, toată viața mea se ducea de râpă și a trebuit să apelez la alcool și droguri pentru că oamenii spuneau „ești nebun”. Știam despre îngeri de la cinci ani. Sunt atât de mișto. M-au protejat de multe lucruri în timpul vieții mele”, a dezvăluit David.

Tot ceea ce i-au prezis îngerii, s-a adeverit

După trei zile de stat în spital, părinții lui David au fost avertizați că acesta s-ar putea să nu supraviețuiască, însă îngerii au fost acolo pentru el și l-au trimis înapoi pe Pământ pentru a fi alături de familia sa.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Mi-au arătat cea mai frumoasă lumină albă-aurie. Era atât de frumoasă și erau toți acești îngeri, și toate celelalte lucruri care urcau în ea.

Mi-au spus că un alt motiv pentru care trebuia să mă întorc a fost pentru că fratele meu mai mare urma să moară. Am văzut, de asemenea, că și cățelușul nostru, Toto, avea să moară înaintea fratelui meu”, a povestit bărbatul.

S-a trezit din comă două luni mai târziu, iar imediat a intrat în depresie deoarece nu știa dacă tot ce a experimentat a fost real. Orice urmă de îndoială a dispărut atunci când ceea ce văzuse în timp ce se afla în comă, s-a adeverit.

Încă mă îndoiam, dar apoi a murit cățelul meu. Exact cum au spus, a fost sfâșiată de ceilalți câini mari din casa părinților mei. Și apoi fratele meu, așa cum m-au avertizat, a fost diagnosticat dintr-o dată cu cancer pulmonar în stadiul patru și cu o tumoare pe creier, și a murit după patru luni. Așa că dovada a fost că totul s-a întâmplat exact cum am visat”, a povestit bărbatul.

David s-a vindecat de toate bolile de care suferea anterior

Mai mult decât atât, bărbatul spune că toate afecțiunile pe care le avea înainte de a intra în comă, au dispărut. El suferea de hipertensiune, avea o tulburare severă de anxietate și a avut și mai multe leziuni cerebrale cauzate de comă.

În urma experienței din „lumea de dincolo”, David Hanzel și-a făcut un blog și oferă servicii de medium persoanelor interesate să comunice cu cei morți, potrivit Daily Star.