Evenimentul Zilei > International > Un bărbat a murit în timpul unui zbor și nimeni nu și-a dat seama. Care este marele mister în jurul acestei tragedii
Un bărbat a murit în timpul unui zbor și nimeni nu și-a dat seama. Care este marele mister în jurul acestei tragedii

Un bărbat a murit în timpul unui zbor și nimeni nu și-a dat seama. Care este marele mister în jurul acestei tragedii

Un bărbat a murit în timp ce zbura din Turcia spre Germania, dar abia la finalul cursei decesul său a fost constatat de membrii echipajului aeronavei.

Un bărbat în vârstă de 51 de ani a murit, la data de 25 octombrie, în timp ce se afla într-un avion care a decolat din Turcia, de la Istanbul, și a ajuns în Germania, la Hamburg.

Un bărbat a murit în avion, în timp ce zbura de la Istanbul la Hamburg. Abia la finalul cursei, decesul a fost observat de membrii echipajului de zbor

Uluitor este faptul că, în primă fază, nimeni nu a remarcat faptul că bărbatul nu s-a ridicat de pe locul său atunci când avionul a aterizat, iar pasagerii și-au adunat bagajele și au plecat. Echipajul l-a observat la un moment dat pe cetățeanul care nu se mișca. După câteva momente de derută, s-a observat că bărbatul nu dormea, ci zăcea fără suflare.

Autopsia a arătat faptul că victima, un cetățean cu naționalitate germană, era infectată cu coronavirus. Anchetatorii din acest caz au studiat o ipoteză interesantă. Aceea care susținea că bărbatul ar fi fost adus la bordul avionului atunci când era deja decedat. Dar posibilitatea nu a stat în picioare și a fost eliminată. Compania aeriană care a operat zborul low-cost respectiv se numește Pegasus și are sediul în Turcia.

Un mare mister este legat de prezența victimei la bordul avionului, în condițiile în care era infectată cu coronavirus

Între timp, autoritățile care au preluat cazul au anunțat că victima și-a pierdut viața în timpul zborului spre Hamburg. Cauza ar fi fost legată de infectarea cu coronavirus. Investigațiile urmăresc și firul care duce la „unda verde” pe care a primit-o cel decedat pentru a urca în avionul în care și-a pierdut viața. Teoretic, orice persoană care urcă în această perioadă a pandemiei într-o cursă aeriană ar trebui să prezinte dovada vaccinării cu schema completă, recuperarea după trecerea prin boală sau efectuarea unui test care să certifice că nu este infectat cu coronavirus.