Uitaţi de iPhone 5, un designer a desenat iPhone 6 | FOTO

Uitaţi de iPhone 5, un designer a desenat iPhone 6 | FOTO

Ca şi în cazul celorlalte gadgeturi ale celor de la Apple, înainte lansării, fanii au visat la tot felul de telefoane şi tablete futuriste, iar pe internet sunt sute de fotografii şi clipuri create pe computer

Chiar dacă majoritatea fanilor se concentrează pe zvonurile şi fotografiile care scapă în presă legate de iPhone 5, viitorul smartphone al celor de la Apple, designerul Antoine Brieux de la NAK Studio propune conceptul iPhone 6. Astfel, acesta a desenat cum vede el smartphone-ul celor de la Apple.

În ceea ce priveşte iPhone 5, jurnaliştii de peste Ocean de la revistele de tehnologie, care citează surse apropiate Apple, spun că ar putea fi lansat la începutul lunii viitoare, pe 7 august. Principala schimbare pe care ar urma să o aducă noul smartphone Apple ar fi dimensiunea mai mare a ecranului. De asemenea, s-a vehiculat foarte mult că se va folosi un aliaj special la construcţia carcasei.

Procesorul ar urma să fie mult mai puternic, de tip quad-core, iar partea grafică va fi mult îmbunătăţită. Cele mai recente informaţii arată că specialiştii Apple au ales deja din mai mult prototipuri, iar noul telefon este deja la în producţie, în fabricile din China.

Ne puteți urmări și pe Google News