Evenimentul Zilei > Social > Turiștii de pe litoral au uitat de regulile de protecție. Aglomerație în Satul de Vacanță. Video
Turiștii de pe litoral au uitat de regulile de protecție. Aglomerație în Satul de Vacanță. Video

Turiștii de pe litoral au uitat de regulile de protecție. Aglomerație în Satul de Vacanță. Video

Turiștii aflați pe litoral par să fi uitat de reguli deși numărul cazurilor noi de Covid-19 crește galopant. Satul de Vacanță din Mamaia devenit un furnicar și este aglomerație ca în vremurile bune. În weekend se anunță o densitate și mai mare.

Atracția principală din Satul de Vacanță este celebrul parc de distracții – Luna Park.  Iar aici despre distanțare socială sau măști de protecție nici nu se pune problema, oamenii uitând pericolul la care se expun.

Turiștii prezenți pe litoral au uitat de pandemie și regulile de protecție

Satul de Vacanță este un loc popular printre miile de turiștii care își petrec concediul în stațiunile de la malul mării. Amenajat în sudul staţiunii, între lacurile Tăbăcărie şi Siutghiol, acest loc este ideal pentru persoanele aflate în căutarea distracției şi veseliei. De departe, atracția principala a Satului de Vacanţă fiind celebrul parc de distracții, Luna Park, scrie replicaonline.ro.

Cu toate că numărul cazurilor noi de Covid-19 se află într-o creștere continuă, turiștii prezenți pe litoral au uitat de pandemie și regulile de protecție.

Așa se face că, zilele trecute, Satul de Vacanță a devenit un furnicar, iar pe o porțiune de câțiva metri se mergea bară la bară. Despre distanțare socială sau măști de protecție nici nu s-a mai pus problema, oamenii uitând de pericolul la care se expun și expun pe cei din jurul lor.

În prima zi a acestui weekend, traficul spre litoral s-a intensificat

În prima zi a acestui weekend, a crescut exponențial numărul șoferilor care vor să ajungă în stațiunile de la malul Mării Negre. Traficul pe Autostrada Soarelui, către Litoral, s-a intensificat încă de la primele ore ale dimineții de vineri.

Drept urmare, traficul s-a aglomerat rapid pe sensul de mers către litoral, după cum au anunțat reprezentanții centrului Infotrafic,

Pe anumite tronsoane de drum se circulă în coloană, din cauza numărului foarte mare de autoturisme. Drept urmare, poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să circule cu prudență pentru a evita implicarea în accidente rutiere.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis o informare, încă de la ora 08.45, conform căreia, pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul către litoral valorile de trafic sunt intense, iar pe anumite tronsoane se circulă în coloană.

Din cauza aglomerației, un carambol cu cinci mașini a avut loc, vineri dimineață, pe Autostrada Soarelui.

 

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: