Evenimentul Zilei > Politica > Un fost premier face PRAF Coaliția de guvernare: „Este dragoste eternă. Tăriceanu șantajează cu ce poate, Dragnea poate rămâne pieton”
Un fost premier face PRAF Coaliția de guvernare: „Este dragoste eternă. Tăriceanu șantajează cu ce poate, Dragnea poate rămâne pieton”

Un fost premier face PRAF Coaliția de guvernare: „Este dragoste eternă. Tăriceanu șantajează cu ce poate, Dragnea poate rămâne pieton”

Fostul premier al României Mihai Tudose a atacat dur OUG-ul pentru modificarea legilor justiției, susținând că ultima frază din această ordonanță este cea mai importantă:

„Eu am vazut un pic in diagonala acea lunga ordonanța care are 40 de pagini cu Institutul Magistraturii…și la urmă este o frază care prevede interimatul la DNA. Acolo ne interesează, restul este ambalaj. cei de la circ care flutură o batistă și cu mâna celaltă îți ia ceasul..Toată ordonanța asta este 90% batista și la urmă, tocmai s-a furat ceasul”, a declarat Tudose, acum membrual partidului Pro România. 

În ceea ce privește relația lui Dragnea cu Tăriceanu, Tudose a comentat că „este dragoste eternă”.

„PSD-ul nu dă drumul la imunitate, el șantajează cu ce poate…dacă pleacă pică Guvernul, Dragnea devine pieton…Să iasă lumea la vot și să voteze pe cine crede fiecare de cuviință, dar să iasă la vot. Dacă iese cineva în Piață și se pot pune jandarmii, la vot eu cred că încă nu se poate”, a declarat Tudose, la Realitatea TV. 

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: