Zeci de ore petrecute în prospecţii pentru a găsi cadrele cele mai sugestive ale pitoreştilor străduţe veneţiene, peste 14 ore de filmări, duble peste duble pentru a surprinde scena perfectă şi o echipă de 7 oameni care au îndurat un frig crunt, dar s-au şi distrat pe măsură. Acestea au fost eforturile pe care le-au depus cei amintiţi pentru filmarea videoclipului”Iubeşte-mă #detot”.

Povestea clipului regizat de Anton Sandu are în centrul atenţiei scena unui sărut între două femei, interpretate de Ana Maria Guran, frumoasa actriţă considerată ”viitorul fenomen” al cinematografiei româneşti datorită rolului din ”Lumea e a mea”, film premiat la TIFF şi Karlovy Vary şi modelul Ana Maria Ilinca: "Iubirea, de cele mai multe ori, în ochii lumii, se întâmplă între oameni nepotriviţi. Iubirea este o relaţie construită pe emoţie, nu pe logică. Este o relaţie de dependenţă şi fiecare dintre noi avem "cheile" cuiva şi le căutăm la alţii pe cele care ne deschid nouă sufletele. Am ales să arătăm în clip o astfel de relaţie, între două personaje feminine. Iubirea este a celor care o simt, nu a celor care îi judecă”, explică liderul trupei VUNK

Conform unui comunicat de presă, Cornel Ilie spune că mesajul pe care vor să îl transmită prin această sintagmă este: “Dacă staţi lângă o persoană o zi, să staţi o zi, dar să o iubiţi #detot! Să fie o pasiune dusă până la capăt, să nu fie cu jumătăţi de măsură.” Sub hashtagul #detot, trupa Vunk îşi aşteaptă fanii pe reţelele de socializare să creeze cea mai mare comunitate de oameni care se amuză tare #detot, #visează mult #detot, trăiesc frumos #detot, îşi lasă sentimentele libere #detot, dărâmă bariere #detot, iubesc #detot.