Donald Trump, după ce a văzut e-mailuri ale doctorului Anthony Fauci, spune că are de de dat răspunsuri la multe „întrebări”, inclusiv la ceea ce știa despre cercetarea cu scopul „câștigului funcției” de la laboratorul chinez, și spune: China să plătească 10 trilioane de dolari Statele Unite şi lumii pentru posibila scurgere de virus.

Finanțarea laboratorului Wuhan de către SUA a fost începută prost de Administrația Obama în 2014

„Există o mulțime de întrebări la care trebuie să răspundă dr. Fauci. Finanțarea Wuhan de către SUA a fost începută prost din partea Administrației Obama în 2014, dar s-a încheiat sub Administrația Trump. Când am auzit despre asta, am spus „nicio cale”. Ce știa dr. Fauci despre cercetarea „câștigului funcției”? ”, a spus Trump într-o declarație care a fost trimisă prin e-mail joi.

Într-un al doilea e-mail, el a adăugat: „Acum toată lumea, chiar și așa-numitul„ dușman”, începe să spună că președintele Trump a avut dreptate în legătură cu virusul China care vine de la Wuhan Lab. Corespondența dintre Dr. Fauci și China vorbește prea clar pentru ca cineva să o ignore. China ar trebui să plătească zece trilioane de dolari Americii și lumii pentru moartea și distrugerea pe care au provocat-o! ”

Trump se bucură că nu a acceptat întotdeauna sfatul lui Fauci

„După ce am văzut e-mailurile, ţara noastră este norocoasă că nu am făcut ceea ce dr. Fauci a vrut să fac. De exemplu, am închis frontierele noastre către China foarte devreme, deși el nu dorea ca acestea să fie închise. Democrații și mass-media falsă chiar m-au numit „xenofob”. În cele din urmă, am văzut că aceasta a fost o decizie de salvare a vieții și, la fel, prin închiderea frontierelor noastre către Europa, în special către anumite țări puternic infectate”, a spus Trump.

„Mai târziu mi s-a acordat credit, chiar de„ Tony ”, pentru salvarea a sute de mii de vieți. De asemenea, Dr. Fauci nu a pus accent pe viteza de producție a vaccinului, deoarece a crezut că va dura 3, 4 sau poate chiar 5 ani pentru a-l crea. Am făcut-o în mai puțin de 9 luni cu Operațiunea Warp Speed ​​”, a spus fostul președinte.

„Retrospectiv, vaccinul salvează lumea. Apoi, am plasat cel mai mare pariu din istorie. Am comandat vaccinuri în valoare de miliarde de dolari înainte să știm că funcționează. Dacă nu s-ar fi făcut asta, minunatele noastre vaccinuri nu ar fi fost administrate decât în ​​octombrie anul curent. Nimeni nu ar fi avut vaccinul care a salvat acum lumea și milioane de vieți! ”, A spus Trump.

Fostul președinte l-a sfâşiat pe Fauci pentru recomandările privind purtarea măștilor: „De asemenea, dr. Fauci a fost total împotriva măștilor atunci când chiar eu am crezut că vor fi de ajutor. Apoi s-a răzgândit complet și a devenit un pro-mască radical! ”, a spus Trump, potrivit nypost.