Evenimentul Zilei > Actualitate > Referendum pentru familie. Un nume GREU din Guvern a ajuns la VOT. „Este un vot pentru normalitate”
Referendum pentru familie. Un nume GREU din Guvern a ajuns la VOT. „Este un vot pentru normalitate”

Referendum pentru familie. Un nume GREU din Guvern a ajuns la VOT. „Este un vot pentru normalitate”

Sâmbătă, ministrul Turismului, Bogdan Trif, a declarat, la ieşirea de la urne, că a votat „DA” pentru familia formată din bărbat şi femeie, potrivit Agerpres.

„Am votat DA pentru familia alcătuită dintr-un bărbat şi o femeie. Este un vot pentru normalitate, mai ales că, în spatele acestui vot, stau 3,5 milioane de semnături pe care Biserica Ortodoxă Română le-a strâns pentru acest referendum”, a precizat Bogdan Trif, care deține și funcția de președinte al PSD Sibiu.

 

De asmenea, Bogdan Trif i-a îndemnat pe cetăţeni să voteze la referendumul pentru redefinirea familiei în Constituţie. „Invit pe toţi românii, pe toţi sibienii să vină la acest referendum. ÎPS Mitropolitul Streza spunea că acest referendum este cel mai important act electoral de la Revoluţie încoace. Cred că are dreptate şi, de aceea, este important să asigurăm o participare cât mai mare la acest referendum, a mai spus ministrul

Acesta a votat la una dintre secţiile de la Liceul Energetic din municipiul Sibiu.

 

 

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: