Recent, două femei au depus plângeri penale în care susțin că au fost violate de Dincă. Unul dintre cazuri ar fi avut loc în urmă cu 20 de ani, iar cel mai recent în urmă cu mai multe luni.

De asemenea, potrivit unor informaţii, alte două minore au declarat că au fost abuzate sexual în urmă cu 9 ani. Dincă ar fi agresat sexual, în urmă cu mai mulți ani, alte două minore, de 5, respectiv 9 ani.

Cele două fete sunt surori, iar la acel moment Dincă era într-o relație de prietenie cu familia lor, potrivit unor surse apropiate anchetei.

În acest context, bărbatul ar fi mers frecvent la locuința fetelor, oferindu-se chiar să aibă grijă de ele când lipseau părinții. Acestea ar fi fost momentele în care bărbatul le-ar fi atins pe copile în zonele intime si le-ar fi obligat sa se uite la filme pentru adulti impreuna cu el. Fetele ar fi povestit mamei ce s-a întâmplat, iar femeia i-ar fi cerut lui Dincă să nu le mai viziteze, însă nu a sesizat politia la acel moment.

De curând, o femeie în vârstă de 49 de ani, din localitatea Brâncoveni a depus, pe 13 august 2019, o plângere penală la Inspectoratul de Poliție Județean Olt pe numele lui Gheorghe Dincă.

Aceasta susține că bărbatul ar fi bătut-o și violat-o la începutul lunii iunie, atunci când s-a dus la locuința acestuia pentru a-i face curățenie.

Potrivit Digi24, o altă femeie ar fi depus, recent o plângere, susținând că a fost victima bărbatului în urmă cu 20 de ani.