Redăm principalele declaraţii făcute de generalul Dumitru Iliescu la Antena3: 

"Sunt elemente corecte. Eu n-am participat la aşa-zisa celula de criză de la PSD, nu ştiu daca domnul Ionel Marin a fost acolo sau nu. Cei din conducerea STS, la fel ca si ceilalti, erau monitorizati de SRI. Eu am ramas în altă parte, unde am putut intra în contact cu oameni care ştiau ce se intampla in sufrageria domnului Oprea.

 

Generalul Dumitru Iliescu ARUNCĂ BOMBA. Este IREAL ce i s-a întâmplat timp de 11 ANI. „ Sper ca SRI să-mi comunice…”

 

Înregistrarile acelor discutii există la SRI…

Aveam informatii in legatura cu ce pun la cale inainte de a se duce el în sufrageria lui Oprea. La Oprea s-au adunat să urmăreasca rezultatele alegerilor, dar şi să ia masurile despre care a vorbit Daniel Dragomir. Acelasi lucru despre faptul că înregistrarile acelor discutii exista la SRI, la Directia Protectie Internă a SRI.

Generalul Dumitru Iliescu, SCENARIU ŞOCANT: Ambasadorul SUA, cercetat într-un DOSAR DE CORUPŢIE?

Este normal sa se adreseze directorului SRI care poate pune la dispozitia Comisiei de ancheta parlamentara toate aceste documente. Cei de la SRI nu pot pune la dispozitie date din Arhiva SRI decat cu aprobarea directorului Serviciului, altfel sunt acuzaţi de încălcarea legii privind siguranţa naţională.

Spovedanie în Parlament. Daniel Dragomir a spus care a fost MOTIVUL SUPREM al întâlnirii din sufrageria lui Oprea! BREAKING NEWS Update

Dosarul domnului Voicu a trecut de la Parchetul General la DNA. Aceste detalii le voi da săptămâna viitoare, când voi fi invitat la Comisia de control a SRI. Aşa cum am făcut şi la prima audiere, am mers cu argumente foarte clare şi le voi da în continuare. În prima audiere am abordat doar două puncte.

CELE 7 ETAPE prin care SISTEMUL LICHIDEAZĂ ADVERSARII. Un general A SPUS TOT CE ŞTIE despre „modul de lucru” al BINOMULUI

Ce s-a întâmplat cu cele două bileţele ajunse la Coldea

Este vorba de două bileţele scrise de Florian Coldea, pentru că bileţelele au fost la mine. Au venit la mine prima dată. Cum? Păi uitaţi aşa… Le-am avut la mine.

De la Geoană, la Stroe, dar Maior le pierde! 

Eu le-am dat domnului Geoană şi domnului Stroe. Domnul Geoană a prezentat copii, pentru că originalele erau la mine. Coldea nu le-a pierdut. El s-a dus Maior şi i-a prezentat care sunt posibilităţile de contracarare a Referendumului pentru suspendarea lui Traian Băsescu. Domnul Maior le-a pierdut", a declarat astăzi generalul Iliescu la Antena3.