Evenimentul Zilei > Actualitate > TRANSPORT SPECIAL efectuat de JANDARMERIA ROMÂNĂ. O grupă de MASCAȚI a DESCINS într-o PIAȚĂ
TRANSPORT SPECIAL efectuat de JANDARMERIA ROMÂNĂ. O grupă de MASCAȚI a DESCINS într-o PIAȚĂ

TRANSPORT SPECIAL efectuat de JANDARMERIA ROMÂNĂ. O grupă de MASCAȚI a DESCINS într-o PIAȚĂ

Jandarmeria Română a efectuat zilele trecute un transport de valoare. O grupă a Brigăzii de Intervenții și Acțiuni Speciale, înarmată până în dinți, a descins în Piața Agroalimentară din cartierul Băneasa. Atât piețarii cât și clienții au putut observa, pe viu, riscurile la care se expun oamenii în uniformă. Misiunea a fost un real succes.

Miile de ore de instrucție în câmpul tactic cât și în poligon au ajutat jandarmii bucureșteni să ducă la bun sfârșit o misiune extrem de periculoasă. La primele ore ale dimineții, după ce le-a fost făcut instructajul, jandarmii s-au echipat și au descins în Piața Agroalimentară din cartierul Băneasa. La vederea oamenilor îmbrăcați în negru și înarmați ca în Rambo, piețarii cât și clienții au intrat în panică. Au crezut că autoritățile, în special ANAF-ul, au descins pentru control. După ce le-a fost înmânat transportul special, jandarmii s-au făcut nevăzuți. Cu sirenele pornite s-au deplasat până la unitatea militară din Băneasa. Aici am putut vedea despre ce transport valoros a fost vorba… Două cireșe!

Puteți vedea cu ochii dumneavoastră cum a decurs această grea misiune de sezon. Atenție! Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: