Trandafiri de un milion de dolari

Trandafiri de un milion de dolari

Un american s-a suparat foc pe o florarie pe motiv ca nu a respectat angajamentul de confidentialitate si i-a distrus casnicia, dand in vileag legatura sa extraconjugala.

Barbatul a hotarat sa-si caute dreptatea in instanta, si cum supararea a fost foarte mare, daunele cerute sunt pe masura: un milion de dolari.

Potrivit AFP, Leroy Greer a inaintat actiunea in justitie la un tribunal din Texas, argumentand ca desi ceruse discretie maxima, floraria „1-800 Flowers” i-a trimis acasa o scrisoare de multumire pentru o comanda facuta, oferindu-i totodata reduceri la viitoarele cumparaturi.

Comanda cu pricina era un superb buchet de trandafiri, in valoare de 100 de dolari, destinat amantei sale. Problemele au aparut in momentul in care sotia lui a descoperit din greseala scrisoarea de multumire si a sunat la florarie in cautarea unor explicatii. Imediat, un angajat binevoitor i-a trimis prin fax o copie a chitantei, insotita de mesajul pe care sotul sau il trimisese amantei.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Voiam doar sa-ti spun ca te iubesc si ca tu contezi foarte mult pentru mine”, scrisese infidelul. Ranita, sotia a decis sa-l pedepseasca si a dat divort. Cum avea la indemana si dovada infidelitatii, femeia s-a gandit sa ceara si un partaj in avantajul ei.

Barbatului prins in flagrant nu i-a mai ramas decat sa dea vina pe florarie, sustinand ca un angajat l-a asigurat ca nicio dovada a faptului ca a facut acea comanda nu va ajunge la domiciliul sau la biroul unde lucreaza. In apararea lor, reprezentantii florariei au declarat ca ei nu sunt responsabili pentru modul in care se comporta clientii lor in viata privata.