Evenimentul Zilei > Social > Trailerul celui mai așteptat fi lm din 2015 a dezamăgit
Trailerul celui mai așteptat fi lm din 2015 a dezamăgit

Trailerul celui mai așteptat fi lm din 2015 a dezamăgit

Publicarea trilogiei „Cele 50 de vicii ale Domnului Grey”, cartea vândută cel mai rapid din toate timpurile, a dus la creșterea numărului de sarcini, dar și la mai multe crize de isterie. Fanii așteaptă efectele fi lmului ce se va lansa la începutul lui 2015.

„Cele 50 de vicii ale Domnului Grey/ 50 Shades of Grey”, cu Jamie Dornan și Dakota Johnson în rolurile principale, va ajunge anul viitor, pe 14 februarie, în cinematografe. În așteptarea momentului, a fost lansat trailer-ul oficial al filmului, care a strâns peste șase milioane de vizualizări la o zi de la lansare. Producătorii visau la cinematografe pline de Valentine`s Day, dar zeci de mii de fani au comentat că trailer-ul nu se ridică la nivelul așteptărilor.

Unul dintre cele mai așteptate filme ale anului 2015, „Fifty Shades of Grey/ Cele 50 de vicii ale Domnului Grey”. povestea de dragoste plină de suspans dintre afaceristul miliardar și misterios, Christian Grey, și absolventa Anastasia Steele a captivat imaginația oamenilor din întreaga lume. Trilogia a fost tradusă în 52 de limbi, s-a vândut în peste 100 de milioane de exemplare și a devenit un fenomen global. Producătorii susțin că vor „oferi fanilor cărții exact ceea ce se așteaptă să vadă, adică o poveste de dragoste intensă și plină de erotism. Este însă evident că filmul nu va putea fi la fel de explicit precum cartea. O imagine face cât o mie de cuvinte. Așa că erotismul transpus pe marele ecran va avea o putere mai mare decât citirea unor cuvinte”, a spus Michael De Luca, producătorul filmului într-un interviu acordat site-ului Deadline în cadrul festivalului de film Sundance.

Romanul s-a făcut remarcat pentru scenele erotice explicite în combinație cu elementele practicii sexuale care implică robie/disciplină, dominare/supunere și sadism/masochism.

Seria a fost a atins recordul de cel mai rapid volum vândut din toate timpurile.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: